Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Cultist Simulator

Nezávislá karetní hra Cultist Simulator nabízí velmi zajímavou hratelnost, ve které budete kombinovat karty a pomocí toho si tak tvořit vlastní příběh. Založíte jeden z kultů, který budete následně také rozvíjet. Samozřejmě vás čekají i nepřátelé a podle tvůrců až 40 hodin zábavy.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Sky Guide

Zajímáte se o večerní oblohu a rádi byste věděli, co se kde nachází? S aplikací Sky Guide je to hračka. Stačí podržet vaše zařízení nad hlavou a hned budete vědět, co se nad vámi děje. Aplikace vám automaticky najde souhvězdí, planety, satelity a další vesmírná tělesa.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Distressed FX

Vytváření uměleckých děl z fotografií na vašem iPhonu nikdy nebylo jednodušší. Aplikace Distressed FX vám. umožní proměnit vaše fotografie na působivá umělecká díla, a sdílet je například na sociálních sítích. Najdete zde spoustu zajímavých filtrů a efektů, stejně jako dalších nástrojů pro úpravy vašich snímků.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PDF it All Document Converter

Pokud častokrát pracujete s dokumenty v těch nejrůznějších formátech, možná by se vám mohla hodit aplikace PDF it All Document Converter. Tento nástroj totiž dokáže spolehlivě převést dokumenty z aplikací jako Word, Excel, PowerPoint a webové stránky do formátu PDF a navíc vám umožní výsledné PDF soubory upravovat a editovat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

PicFrame

Stažením aplikace PicFrame získáte parádní nástroj, s jehož pomocí můžete zazářit při komunikaci s rodinou, přáteli, či na sociálních sítích. S touto aplikací totiž můžete vytvářet perfektní koláže, kdy si sami zvolíte jejich rozložení a následně už jen vyberete dané snímky.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Colorscape – Color your photos

Máte rádi omalovánky? A jak by se vám líbilo, kdybyste si mohli omalovánky vytvořit z vašich vlastních fotografií na iPhonu? Právě to vám totiž umožňuje aplikace s názvem Colorscape – Color your photos. Omalovánky si můžete jednoduše vytisknout a vybarvit, nebo je proměnit v takzvaný pixel art.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.