Zavřít reklamu

Společnost Apple před malou chvílí představila na své říjnové Keynote kromě jiného také nový 14″ a 16″ MacBook Pro s výrazně vyšším výkonem, novými porty, vylepšeným displejem a dalšími novinkami. Jak bývá zvykem, spolu s novými modely jablečných laptopů se na oficiálním e-shopu Applu objevilo také nové příslušenství. V době psaní tohoto článku se zatím jednalo pouze o nabíjecí příslušenství, věříme ale, že časem se objeví také nová pouzdra, obaly a další doplńky.

Nabíjecí USB-C adaptér 140W

Pokud si plánujete zakoupit některý z nových modelů letošních MacBooků Pro, pak vězte, že si k němu můžete pořídit také výkonný nabíjecí USB-C 140W adaptér. Tento šikovný doplněk vám zaručí rychlé a účinné nabíjení nejen nového MacBooku, ale také dalších Apple zařízení. Nový nabíjecí 140W USB-C adaptér je možné používat v kombinaci s napájecím USB-C / MagSafe 3 kabelem u nových modelů MacBooků, zároveň ale také nabízí kompatibilitu s celou řadou dalších USB-C kabelů. Nabití nového MacBooku Pro z 0 % na 50 % byste s tímto doplňkem měli podle údajů společnosti Apple dosáhnout přibližně za půl hodiny. Adaptér je na stránkách Applu k okamžitému zakoupení.

Nabíjecí USB-C adaptér 140W zakoupíte za 2890 korun zde.

Kabel USB-C MagSafe

S novými MacBooky Pro jsme se dočkali také velkolepého návratu nabíjecí technologie MagSafe, která je nyní nová a ještě lepší. K nabíjení 14″ a 16″ MacBooku Pro skvěle poslouží dvoumetrový USB-C MagSafe kabel, který zaručí nejen bezpečné, rychlé a spolehlivé nabití, ale také ochranu před následky zakopnutí či přišlápnutí. Zároveň se ale s tímto kabelem nemusíte obávat toho, že by došlo k nechtěnému ocdpojení. Koncovka kabelu je opatřena známou LED diodou, která při plném nabití svítí zeleně, a na rozdíl od MagSafe kabelů předchozích je tento vybaven opletením, které vám zaručí delší výdrž a vyšší odolnost. Kabel bude dostupný od 26. října.

Kabel USB-C MagSafe zakoupíte za 1490 korun zde.

Dnes nejčtenější

.