Zavřít reklamu

Pokud na vašem iPhonu využíváte aplikaci YouTube, určitě jste si za dobu jejího používání osvojili nejrůznější triky, s jejichž pomocí je práce s touto aplikací ještě efektivnější. V dnešním článku vám přinášíme dalších pět tipů, které by si měl osvojit každý.

Dejte si pauzu

Sledování videí na YouTube může být velmi pohlcující. Trávit celé hodiny koukáním na obsah tohoto typu ale není zrovna dvakrát zdravý koníček. Pokud se bojíte, že si nedokážete čas strávený s YouTube pohlídat, můžete si nastavit připomínky toho, že si máte dát pauzu. V pravém horním rohu klepněte na ikonku vašeho profilu a zvolte Nastavení. Klepněte na Obecné, aktivujte položku Připomenout mi, že si mám dát pauzu, a nastavte požadovaný interval.

Ovlivňujte nabídku

YouTube vám někdy na základě algoritmu dokáže doporučovat videa a kanály, o které ve skutečnosti opravdu nemáte zájem. Pokud nechcete v nabídce vídat konkrétní obsah na specifické téma, můžete u náhledu videa klepnout na ikonku tří teček a klepnout na Nezajímá mě. Pokud chcete, můžete udat i důvod. V případě, že vám spíše než téma vadí konkrétní kanál, klepněte na tři tečky a zvolte Nedoporučovat tento kanál.

Zkontrolujte statistiky

Zajímá vás, kolik času na YouTube vlastně trávíte? Kromě Času u obrazovky vám tuto informaci může poskytnout také samotná aplikace YouTube. V pravém horním rohu klepněte na ikonku vašeho profilu a poté klepněte na Doba přehrávání. V této sekci můžete aktivovat také připomenutí pauzy nebo večerky.

Zůstaňte v utajení

Pokud se chystáte sledovat obsah, u kterého si nepřejete, aby jakýmkoliv způsobem ovlivňoval algoritmus a historii vašeho kanálu, můžete v aplikaci snadno přepnout do anonymního režimu. Klepněte v pravém horním rohu na ikonku vašeho profilu a zvolte Zapnout anonymní režim. Vaše aktivita v rámci anonymního režimu nebude zaznamenávána. Pro vypnutí anonymního režimu klepněte na ikonku v pravém horním rohu a zvolte Vypnout anonymní režim.

Nastavte délku přeskakování

Při používání aplikace YouTube jste si určitě stihli všimnout, že poklepáním na pravou či levou stranu videa můžete snadno postoupit o určitý počet vteřin. Tento interval ale můžete snadno přizpůsobit. Stačí v pravém horním rohu klepnout na ikonku vašeho profilu, zvolit Nastavení a poté klepnout na Přeskočit vpřed nebo zpět.

Dnes nejčtenější

.