Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Windows 11 je již několik dní oficiálně k dispozici. Tento nový systém přináší řadu zajímavých novinek a vylepšení, čímž se posouvá o několik kroků vpřed v porovnání s předchozí verzí. Microsoft konkrétně vsadil na nový vzhled uživatelského rozhraní a nové možnosti multitaskingu i komunikace. Zároveň jsme se dočkali podstatně lepší optimalizace, což přináší vyšší výkon. Pokud navíc vlastníte Windows 10, můžete na Windows 11 přejít v rámci bezplatné aktualizace, přičemž pokud by se vám „jedenáctky“ nezamlouvaly, můžete bezproblémově přejít zpět.

Co ale dělat, když Windows 10 ještě nemáte? V takovém případě si můžete Windows 11 pořídit dvěma způsoby. Buďto si zakoupíte přímo licenci pro Windows 11, anebo pro Windows 10 a následně prostřednictvím aktualizace přejdete na aktuální verzi systému. V takovém případě by vám neměla uniknout současná nabídka populárního obchodu GoDeal24.com, který nabízí licenční klíče na produkty Microsoft za bezkonkurenčně nejnižší ceny.

Pořiďte si Windows 10 za 7,35 €, nebo Windows 11 za 18,99 €

Obchod GoDeal24.com se dlouhodobě snaží nabízet produkty za co možná nejnižší ceny vůbec. Dokonce i již zmiňované licence na operační systémy Windows 10 a Windows 11 lze zde pořídit za cenu, kterou byste jinde jen tak nenašli. Přesvědčte se o tom sami.

další godeal

Klíč na Windows 11 za méně než 19 €

Sleva 45 % (nejen) na Windows 11 s kódem SGO45

Sleva 60 % na další produkty s kódem SGO60

Nástroje pro váš počítač

Celý nákup na Godeal24 je navíc nesmírně jednoduchý. Ihned po zaplacení objednávky obdržíte objednané licenční klíče prostřednictvím e-mailu, aniž byste na ně museli dlouze čekat. Pokud byste navíc měli jakýkoliv dotaz, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu service@godeal24.com.

Jednoduché je naštěstí i placení, přičemž na výběr máte z hned několika platebních metod a bezplatné doručení je samozřejmostí. Mějte ale na paměti, že všechny výše vypsané nabídky jsou k dostání v omezeném množství. Pokud tedy plánujete upgradovat software vašeho počítače, tak byste si tuto akci rozhodně neměli nechat uniknout.

Všechny prodávané klíče jsou plně legální. Jejich nízká cena je zajištěna tím, že se původně prodávaly spolu s počítačovými sestavami. Jedná se o poměrně častou praktiku, která navíc byla schválena Soudním dvorem Evropské unie.

Dnes nejčtenější

.