Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Monument Valley 2

Ve hře Monument Valley z dílny vývojářského herního studia ustwo games vás čeká opravdu úchvatná, snová grafika, okouzlující soundtrack a pohádkové putování v krajině plné úžasné architektury. Nechte se pohltit tajuplným příběhem a ponořte se do kouzelného světa Monumet Valley 2.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Safety Photo+ Video Pro

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně populární aplikace Safety Photo+Video Pro, která slouží pro ochranu vašich videí a fotografií. S pomocí tohoto nástroje si totiž tyto soubory můžete rozřadit do alb a následně uzamknout, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo například nezná heslo, případně neprojde přes biometrickou autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

myDream Universe – Build Solar

Ve hře myDream Universe Build Solar prakticky převezmete roli boha. Budete si totiž budovat svou vlastní sluneční soustavu, kdy z malého asteroidu absorbováním dalších a dalších asteroidů utvoříte celý systém. Zároveň musíte sbírat takzvané „god points“ a „mass points,“ za které následně vše vylepšujete. Zároveň na vás také čekají boje, kdy budete ničit ostatní systémy – nebo ony vás.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Extreme Week Calendar

Jestliže hledáte nějakou parádní alternativu k nativnímu Kalendáři, tak byste se měli přinejmenším podívat na program Extreme Week Calendar. Tato aplikace totiž dokáže skvělým způsobem posunout vaši produktivitu kupředu, kdy se postará o plánování vašich událostí a úkolů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Sky Guide

Zajímáte se o večerní oblohu a rádi byste věděli, co se kde nachází? S aplikací Sky Guide je to hračka. Stačí podržet vaše zařízení nad hlavou a hned budete vědět, co se nad vámi děje. Aplikace vám automaticky najde souhvězdí, planety, satelity a další vesmírná tělesa.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

PicFrame

Aplikace PicFrame vám pomůže sestavit vaše fotografie a videa do skvělých koláží a sdílet je s vašimi přáteli a rodinou na sociálních sítích nebo prostřednictvím e-mailu. Své koláže můžete dle libosti doplnit o text, efekty, stínování, ale i hudební doprovod.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Moon Calendar

Moon Calendar je aplikace pro všechny, kteří se zajímají o fáze Měsíce a vše, co s ním souvisí. V elegantním rozhraní nabídne uživatelům přehledné tabulky, grafy a další infografiku se všemi příslušnými informacemi. Aplikace funguje ve všech lokacích.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.