Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Video Teleprompter

Multiplatformní aplikace Video Teleprompter je skvělým pomocníkem pro vlogování, video prezentace nebo třeba produktová videa. S její pomocí můžete snadno skloubit natáčení videa s četbou scénáře, přičemž vaše Apple Watch báječně poslouží jako dálkový ovladač.

  • Původní cena: 429 Kč (Zdarma)

Awesome Voice Recorder

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní řešení Diktafon, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Awesome Voice Recorder PRO AVR. S pomocí tohoto nástroje můžete pohodlně nahrávat audio záznamy, mít je následně perfektně pohromadě a přistupovat k nim odkudkoliv. Program totiž funguje i na jablečných hodinkách Apple Watch.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Weather Gods

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Počasí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout velice oblíbený program Weather Gods. Tento nástroj vám totiž taktéž dokáže poskytnout detailní informace o samotné předpovědi počasí, což navíc doplňuje elegantním uživatelským prostředím.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.