Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Pritam Download

Najít opravdu funkční zkratku, s jejíž pomocí budete moci stahovat obsah z nejrůznějších webů či sociálních sítí, může být problém. Pritam Download opravdu funguje, a to na celé řadě webových stránek i jednotlivých aplikací. Stažení obsahu je sice o něco delší a rozdělené do více kroků, výsledek je ale vždy stoprocentní.

Zkratku Pritam Download stáhnete zde.

Quick Icon Maker

S pomocí zkratky Quick Icon Maker si můžete na vašem iPhonu velice snadno a relativně rychle vytvořit vlastní ikonku jakéhokoliv typu. Zkratka vás spolehlivě provede všemi kroky vytváření ikonky, a nabídne vám také řadu nástrojů, s jejichž pomocí si můžete ikonku do nejmenších detailů přizpůsobit a upravit.

Zkratku Quick Icon Maker stáhnete zde.

Hi-Res Tweet

Pokud často a rádi používáte Twitter, určitě se vám bude hodit také zkratka Hi-Res Tweet. S pomocí tohoto šikovného nástroje můžete z veřejných i soukromých twitterových příspěvků stahovat do vašeho iPhonu mediální obsah, zkratka Hi-Res Tweet vám ale také umožňuje nahrávat obrázky v rozlišení až 8K.

Zkratku Hi-Res Tweet stáhnete zde.

Brightness Menu

Zkratka s názvem Brightness Menu vám umožní maximální přizpůsobení jasu na vašem iPhonu. S pomocí této zkratky můžete podrobně nastavit úroveň jasu displeje vašeho smartphonu, ale také nastavit třeba chytrou inverzi barev, přizpůsobit velikost textu a mnoho dalšího.

Zkratku Brightness Menu stáhnete zde.

iUpdate

Tvůrci své zkratky často aktualizují a upravují. Pokud chcete mít jistotu, že jsou všechny iOS zkratky na vašem iPhonu vždy aktuální, můžete použít nástroj s názvem iUpdate. S pomocí této užitečné a šikovné zkratky můžete snadno a rychle zkontrolovat dostupnost aktualizací a případně je nainstalovat.

Zkratku iUpdate stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.