Zavřít reklamu

Přestože start předobjednávek nové generace Apple Watch, která si svou premiéru odbyla před více než třemi týdny, odstartuje až zítra úderem 14. hodiny našeho času, a Apple ještě oficiálně rozhraní pro výběr jednotlivých modelů nezveřejnil, už nyní víme, s jakými barvami řemínků bude novinka k dostání. Do své nabídky totiž již zalistoval Apple Watch Series 7 kanadský Amazon, čímž karty Applu téměř celé odkryl.

V galerii vedle tohoto odstavce si můžete prohlédnout jak barvy řemínků, které Apple letos přibalí k hliníkovým modelům, tak i barvy řemínků, které dostanete k modelům ocelovým. Poměrně zajímavé je pak to, že v nabídce Amazonu zcela chybí nylonové řemínky či Solo Loop modely, takže je otázka, zda se letos v sadě s hodinkami objeví, či je bude nutné dokoupit samostatně. Otazníky pak visí i nadále nad českou cenou novinky, která zatím oznámena nebyla. V USA mají sice začínat na stejné úrovni jako v loňském roce, ale jelikož je tomu tak i u iPhonů, které u nás zlevnily, můžeme se teoreticky dočkat i zlevnění u Apple Watch.

Zatímco předobjednávky na novou generaci Watch startují tento pátek, jejich prodeje „až“ pátek příští – tedy 15. října. V tuto chvíli je nicméně velkou neznámou, jak to bude se skladovými zásobami. V předešlých týdnech se totiž neustále šuškalo o tom, že jsou s výrobou novinky velké problémy a že jich bude po startu prodejů na pultech obchodů extrémní nedostatek. Na druhou stranu se ale tehdy počítalo také s tím, že budou hodinky vypadat úplně jinak než jak je Apple nakonec představil. Jasněji tedy budeme mít ve výsledku až příští týden.

Dnes nejčtenější

.