Zavřít reklamu

Spolu s koncem dalšího týdne vám na stránkách LsA opět přinášíme tipy na novinky z programové nabídky streamovací služby HBO GO. Tento víkend si můžete pustit například komedii Záskok s Drew Barrymore, thriller Argo nebo černou romantickou komedii Šťastně spolu.

Šťastně spolu

Tom (Joel McHale) a Janet (Kerry Bishé) se od sebe ani po čtrnácti letech manželství nedokážou odtrhnout. Když zjistí, že jejich přátelům vadí jejich neustálé projevy náklonnosti, začne zamilovaná dvojice pochybovat o loajalitě svých blízkých. Pak je návštěva záhadného cizince (Stephen Root) uvrhne do existenciální krize, což v této černé romantické komedii vede k mrtvole, spoustě otázek a velmi napjaté dovolené pro páry.

Za horizontem

V parném létě roku 1976 čelí zemědělci prudké vlně veder, která ohrožuje jejich úrodu i životy zvířat. Pod neúprosným sluncem se Nicole a Jean, majitelé drůbeží farmy, ocitnou na pokraji sil, když jejich kuřata jedno po druhém uhynou. Jejich třináctiletý syn Gus musí otci pomáhat s prací, i když by mnohem raději četl komiksy a prožíval dobrodružství. Jednoho dne se jako závan čerstvého vzduchu objeví Nicolina nová kamarádka, energická a temperamentní Cécile. Nově příchozí rychle obrátí život rodiny, která se už tak zmítá uprostřed krize, vzhůru nohama. Gus, který je svědkem rozvratu své rodiny, tradičního zemědělství a patriarchátu, musí rychle dospět a opustit nevinnost dětství.

Argo

Thriller Argo vychází ze skutečného příběhu, popisuje tajnou operaci na záchranu šesti Američanů, která se odehrála na pozadí krize s rukojmími v Íránu. Film ukazuje divákům skutečnost, která nebyla známa celá desetiletí. Dne 4. listopadu 1979 vrcholí íránská revoluce. Radikálové pronikají na americké velvyslanectví v Teheránu, kde zajímají 52 amerických rukojmí. Uprostřed nastalého chaosu se však šesti Američanům podaří uprchnout a ukrýt se v domě kanadského velvyslance. CIA si je velmi dobře vědoma toho, že je jen otázkou času, než bude šest uprchlíků nalezeno a nejspíš i zabito, a tak specialista CIA na „exfiltraci“ jménem Tony Mendez (Ben Affleck) přichází s riskantním plánem na jejich bezpečný odsun ze země. A ten plán je tak neuvěřitelný, jako by se mohl stát jen ve filmu.

 Noc v Roxbury

Přestože už jsou bratři Doug (Chris Kattan) a Steve (Will Ferrell) Butabiovi dávno dospělí, stále žijí doma a pracují v květinářství, které vlastní jejich otec (Dan Hedaya). Existují jen proto, aby mohli balit ženy na diskotékách, ačkoli jsou většinou neúspěšní – dokud se díky náhodnému setkání s Richardem Griecem nedostanou do luxusního klubu Roxbury. Tam si je omylem spletou s hvězdami, potkají ženy svých snů Vivicu (Gigi Riceová) a Cambi (Elisa Donovanová), a rozhodnou se otevřít si vlastní klub.

Záskok

Zkrachovalá filmová hvězda Candy (Drew Barrymoreová), odsouzená za daňové úniky, najme svou ambiciózní dublérku Paulu (rovněž Barrymoreová), aby místo ní vykonávala veřejně prospěšné práce. Když si Candy uvědomí, že může Paulu využít jako náhradnici ve všech oblastech svého života, aby unikla stresujícímu tlaku slávy, vyvine se mezi nimi nepříjemný vztah spoluzávislosti. Paula se však chopí své nové identity se vším všudy, ukradne Candy kariéru i přítele a nakonec ji dokonce vyhodí z domu. Candy teď musí přežít ve skutečném světě, zatímco Paula lpí na životě celebrity, o kterém snila.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.