Zavřít reklamu

Již relativně brzy si dle všeho budou moci jablíčkáři předobjednat novou generaci Apple Watch, kterou představil kalifornský gigant světu v polovině minulého měsíce. Tvrdí to alespoň módní dům Hermès, který s Applem dlouhodobě spolupracuje na speciálních Hermès edicích jeho hodinek. 

Oznámení termínu spuštění předobjednávek u Hermès proběhlo skrze odpověď na dotaz jednoho ze zákazníků tohoto módního domu, který se právě na dostupnost nových Apple Watch ptal. Na to mu zákaznická podpora módního domu odepsala, že start předobjednávek Apple Watch Series 7 je naplánován na pátek 8. října 2021. Ačkoliv datum spuštění prodejů k dispozici není, většinou se tak stává týden po startu předobjednávek. Hodinky by se tak mohly k prvním zákazníkům dostat v pátek 15. října. Je nicméně otázkou, v jakém množství se tak stane – Apple má mít totiž s jejich výrobou nemalé problémy, kvůli čemuž je poměrně pravděpodobné, že se bude jednat alespoň v prvních měsících o nedostatkové zboží. 

 

Apple Watch Series 7

Nová generace Apple Watch toho příliš zajímavého bohužel nepřináší. Apple u ní totiž “jen” zúžil rámečky kolem displeje a mírně zvětšil tělo, avšak výdrž baterie, celkový design a dokonce i výkon zůstávají stejné jako u loňského modelu. Očekávání revoluce ve výdrži či designu se tak letos i přesto, že její příchod předpovídali snad všichni, nenaplnila. 

Dnes nejčtenější

.