Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Extreme Agenda

Klíčem k maximální produktivitě je bezesporu zapisování jednotlivých úkolů a jejich následné plánování. S tímto by vám mohla pomoct aplikace Extreme Agenda, která kombinuje schopnosti nativních Připomínek, Poznámek a Kalendáře. Poslouží vám tedy nejen pro zapisování a plánování zmiňovaných úkolů, ale i pro tvorbu nejrůznějších seznamů a řadu dalších činností.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Controlax Pro:Computer Control

Napadlo vás někdy, že byste prostřednictvím iPhonu či iPadu ovládali váš PC, anebo Mac? Přesně to vám umožní zajímavá aplikace Controlax Pro:Computer Control. Tento program si poradí s ovládáním klávesnice, kurzoru, umí ovládat systém, spouštět aplikace a spoustu dalších.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

PropFun Pro – magic camera

S pomocí aplikace PropFun Pro – magic camera se můžete náramně zabavit. Tento nástroj totiž nabízí řadu nejrůznějších a někdy až šílených filtrů, které následně můžete aplikovat na (nejen) vaše selfie snímky. O možnostech programu vám v tomto případě více napoví níže přiložená galerie.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

English Grammar Practice 2018

Pokud byste si chtěli procvičit anglickou gramatiku, mohla by vám v tom pomoct aplikace English Grammar Practice 2018. Tento program má pro vás nachystanou řadu nejrůznějších cvičení podle úrovně vaší angličtiny, nabízí hned několik testů a dokáže vás tak skvěle posunout vpřed.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Weapon Shop Fantasy

Jestliže se považujete za milovníky RPG simulací, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na titul Weapon Shop Fantasy. V této hře vaším úkolem bude, abyste si dokázali sami vyrobit ty nejmocnější zbraně, následně je patřičně očarovali a utkali se tváří v tvář s vašimi (pixelovými) nepřáteli.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Bridge Constructor

Ve hře Bridge Constructor se zhostíte role stavebního inženýra, kdy vaším úkolem bude návrh a výstavba nejrůznějších mostů. Nebude to ale tolik jednoduché. Musíte totiž zajistit, aby byl most bezpečný a unesl předem určenou zátěž. Zároveň budete mít omezené zdroje, tudíž je nutné vše detailně promyslet.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Bridge Constructor Portal

Vcelku podobnou hrou je pak i Bridge Constructor Portal, která kombinuje výše zmiňovaný titul Bridge Constructor s oblíbenou hrou Portal. Opět se tedy ocitnete v roli nového zaměstnance výzkumné firmy, kde budete stavět různé mosty, rampy a ostatní. Aby toho však nebylo málo, tak do toho zapojíte i  zajímavé portály.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.