Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Operační systém Windows 11 je doslova za rohem. Tato nesmírně očekávaná verze by se měla oficiálně zpřístupnit již 5. října, přičemž doslova úžasnou zprávou je, že bude dostupná zcela zdarma ve formě aktualizace pro dosavadní uživatele Windowsu 10.

Novinky Windows 11

Jednoduchý design

Windows 11 se pochlubí novým, minimalistickým a obecně „čistším“ designem, který potěší majoritní část uživatelů. Nadále za zmínku stojí použití pastelových odstínů, zakulacených hran oken a ikon a zcela nová nabídka start. Vizuální zážitek se tak posouvá na zcela novou úroveň.

Podpora Android aplikací

Nový operační systém s sebou zároveň přinese skvělou možnost v podobě podpory Android aplikací, a to přímo v rámci oficiálního Microsoft storu. To tedy znamená, že bude možné tyto appky spouštět nativně, díky čemuž se obejdete bez různých nástrojů třetích stran.

Personalizace počítače prostřednictvím widgetů

Další skvělou novinkou Windowsu 11 jsou widgety. Ty si můžete pamatovat ještě z ne tak úplně populární verze Windows Vista. „Jedenáctka“ je každopádně přináší v podstatně propracovanější podobě a nechybí ani možnost jejich přizpůsobení.

Snazší multitasking

Přichází také dvě novinky s názvy Snap Groups a Snap Layouts, které uživatelům umožní vidět všechny právě používané aplikace přímo v panelu. Díky tomu bude multitasking podstatně příjemnější.

Bezplatný upgrade

Jestliže vás zajímá cena Windowsu 11, nezoufejte. Jak jsme již zmínili výše, Microsoft formou aktualizace nabízí bezplatný upgrade všem uživatelům Windowsu 10, díky čemuž můžete náramně ušetřit.

To konkrétně znamená, že pokud si zakoupíte Windows 10, můžete bez jakýchkoliv dalších útrat následně přejítn a Windows 11. Co když ale „desítky“ ještě nemáte? V takovém případě vás potěší GoDeal24.com, který nabízí oficiální licence za ty nejlepší ceny.

godeal

Pořiďte si Windows 10 právě teď! Již od 7,35 €

Populární internetový obchod GoDeal24.com přináší skvělou a ekonomicky nejvýhodnější příležitost. Zároveň k zakoupené licenci získáváte i výjimečnou zákaznickou podporu.

Windows 11 zdarma a 45% sleva na další produkty! Slevový kód: SGO45

Sleva 60 % na výhodné balíčky! Slevový kód: SGO60

Co když ale potřebujete hned několik programů zároveň? I v takovém případě vám dokáže Godeal24 skvěle pomoci. V jeho nabídce totiž s neuvěřitelnou 60% slevou naleznete i zvýhodněný balíček systému Windows 10 a kancelářského balíčku Microsoft Office.

Další nástroje pro váš PC

Nyní tak máte unikátní příležitost si přijít na bezplatný upgrade na Windows 11, licenci na Windows 10 za bezkonkurenční ceny a na úžasnou zákaznickou podporu na Godeal24. Zákaznický servis (dostupný na adrese service@godeal24.com) vždy zákazníkům pomáhá v řádu několika minut a dokáže pokrýt veškeré dotazy a potíže. Nepromeškejte proto tuto jedinečnou příležitost!

Celý proces nákupu je navíc nesmírně jednoduchý a při placení máte na výběr z hned několika platebních metod, přičemž bezplatné doručení je následně samozřejmostí. Mějte ale na paměti, že všechny výše zmiňované nabídky jsou k dostání po omezený čas a jejich počet je omezen. Pokud tedy potřebujete nové licence anebo jen chcete aktualizovat počítač, rozhodně si tuto příležitost nenechte ujít.

Všechny prodávané klíče jsou plně legální. Jejich nízká cena je zajištěna tím, že se původně prodávaly spolu s počítačovými sestavami. Jedná se o poměrně častou praktiku, která navíc byla schválena Soudním dvorem Evropské unie.

Dnes nejčtenější

.