Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

yourSudoku – Over 10k sudoku

Jestliže se považujete za vášnivého milovníky sudoku, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci yourSudoku – Over 10k sudoku. Ze samotného názvu je na první pohled jasné, že se s touto hrou jen tak nudit nebudete – program pro vás totiž přichystá více než deset tisíc jednotlivých her.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

It’s About Time

Stažením aplikace It’s About Time si přijdete na zajímavý nástroj, který nabízí jedinou funkci. S pomocí tohoto programu totiž váš iPhone, iPad či případně i Apple TV můžete proměnit v digitální hodiny. Následně už jen stačí nastavit, jaké barvy se budou zobrazovat a máte hotovo.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

CoinsNote – Easy Cost

Správa osobních financí dá mnohdy pořádně zabrat. S tímto vám naštěstí dokáže pomoci aplikace CoinsNote – Easy Cost, který vede přehled o vašich příjmech a výdajích. Díky tomu jednoduše vidíte, za co nejvíce utrácíte a kde byste mohli například ušetřit. Největší výhodou je pak nesmírně jednoduché uživatelské prostředí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

thankful

Stažením aplikace thankful získáte zajímavý nástroj, který dokonce funguje jakožto sociální síť. Tento program vás dokáže parádně motivovat, jelikož ostatní uživatelé na této síti sdílí, za co jsou vlastně vděční a za co děkují. Takovéto příspěvky vám mnohdy dokážou pomoc a posunout vás vpřed.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

This Is the Police

Velice oblíbená hra This Is the Police opět zavítala do akce. V tomto titulu se totiž podíváte na příběh plný korupce, zločinu a různých intrik. Sami se ocitnete v roli šéfa policejního sboru jménem Jack Boyd a budete muset čelit kriminálním živlům. Přesně proto budete muset spravovat celý sbor, reagovat na volání o pomoc, vyšetřovat zločiny a potýkat se s mafií. Zdali se ale vydáte cestou poctivého policisty, nebo naopak vám budou přívětivější úplatky a podobně, je už jen na vás. Hlavním úkolem totiž je, abyste si vydělali půl milionu dolarů během 180 dní, protože následně odcházíte do důchodu.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

3D Anatomy

Jak již samotný název napovídá, aplikace 3D Anatomy vám dokáže pomoci se znalostí anatomie lidského těla. Tento program vám zpřístupní praktický a propracovaný model lidského těla, který už jen můžete sami prozkoumávat a učit se novým věcem. Jak to vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

iPingpong 3D

Dnešní článek si zakončíme klasickou hrou stolního tenisu. Ve hře iPingpong 3D se zhostíte role hráče právě ping pongu, kdy vaším cílem bude porážet vaše protivníky. Obrovskou výhodou pak je, že si můžete poměřit síly například i s vašimi přáteli v režimu on-line.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.