Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Watch for Instagram App

Fanouškům sociální sítě Instagram by dnes určitě neměla uniknout akce na aplikaci Watch for Instagram App. Tento program vám totiž tuto sociální síť zpřístupní i na vašich jablečných hodinkách, díky čemuž si můžete prohlížet feed příspěvků, ukládat si obrázky a další.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

thankful

V životě je velice důležité, abychom si dokázali zachovat pozitivní energii. S tím by vám dokázala pomoci aplikace thankful, která funguje jako sociální síť, na které lidé sdílejí zážitky, za které jsou vděční. Jak aplikace na Apple Watch vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 korun (Zdarma)

German Dictionary

Jak již samotný název napovídá, aplikace German Dictionary vám dokáže posloužit jakožto anglicko-německý a německo-anglický slovník. Program je navíc k dispozici nejen pro iPhone a iPad, ale také pro Apple Watch, díky čemuž máte jednotlivá slovíčka vždy po ruce. Jak nástroj vypadá v praxi naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.