Zavřít reklamu

S uvedením nové řady telefonů iPhone 13 představuje dánský výrobce PanzerGlass své doposud nejširší a nejodolnější příslušenství. Zákazníci se mohou těšit na odolnější skla, barevné obaly ClearCase Colors, které odkazují svými barvami na legendární počítače iMac z roku 1999, velký důraz na ekologii nebo zcela nový obal ClearCase SilverBullet, který zaujme svou extrémní odolností a trojnásobnou certifikací Military Standard.

Nové obaly PanzerGlass ClearCase Colors pro modely iPhone 13 dokonale kombinují prvotřídní ochranu telefonu díky použití tvrzeného skla o tloušťce 0,7 mm a elegantní vzhled docílený barevným, ale i odolným TPU rámečkem, který osvěží již tak unikátní barvy řady iPhone 13. Barevná nabídka obalů byla navržená pro sladění s legendárními barvami původních iMac počítačů z roku 1999. Obal tedy nejenže telefon dobře ochrání, ale přidá mu i jedinečný stylový vzhled. TPU rámeček je pro maximální odolnost tvořen pevnou a pružnou plástvovou strukturu speciálně zesílenou v rozích obalu a je z 60% tvořen recyklovanými materiály. Spojením skla a výše zmíněného barevného TPU rámečku se 100% eliminuje žloutnutí oproti standartním obalům na trhu. Kromě nových barevných variant zůstává v nabídce i původní čirá varianta.

Pro ještě vyšší odolnost přichází zcela nový obal PanzerGlass ClearCase SilverBullet. ClearCase SilverBullet je nejodolnější PanzerGlass obal, který je tvořen polymetylmetakrylátem – materiálem, který je více známý jako plexisklo nebo akrylátové sklo a 100% recyklovatelným TPU rámečkem. iPhone 13 v tomto obalu přežije i pád z více než tří metrů, což trojnásobně převyšuje požadavek Military Standard.

Nabídku nového příslušenství pak uzavírají tvrzená skla, která i tento rok opět doznala značného vylepšení. Skla pro modely iPhone 13 jsou o 33 % odolnější proti pádům od 1,5 až do 2 metrů a mají o 33 % zvýšenou odolnost na hranách při tlakové síle od 15 kg do 20 kg. K dostání jsou jak klasická edge-to-edge skla, tak i skla v provedení privacy nebo s manuálním posuvníkem pro zakrytí přední kamerky včetně luxusní edice Swarovski. V široké nabídce dále nechybí ani varianty s potlačením modrého světla (Anti-Bluelight) se speciální úpravou, která umožní uživateli znatelně lepší práci na přímém slunci (Anti-Glare). 

U nových produktů se myslelo i na dopad na životní prostředí. Proto je veškeré PanzerGlass ochranné příslušenství pro modely iPhone 13 zabaleno do nového balení, které je z 82 % recyklovatelné. Tímto krokem se PanzerGlass připojuje k dalším výrobcům, kteří každým novým produktem snižují ekologický dopad na naši planetu. Veškerá nabídka PanzerGlass produktů pro řadu iPhone 13 je ve verzi Anti-Bacterial, kdy je povrch potažen speciální vrstvou s antibakteriální úpravou, která ničí bakterie během 24 hodin od kontaktu. 

Produkty PanzerGlass můžete zakoupit například zde 

Dnes nejčtenější

.