Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete propojit iPhone či iPad s vaším Macem, potažmo s PC. Pro samotné propojení je samozřejmě potřeba být na stejné Wi-Fi sítí, díky čemuž následně můžete vidět soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Recolla

Do akce se znovu dostala oblíbená aplikace Recolla, která slouží pro úpravu vašich fotografií. Její vývojáři totiž analyzovali fotografie z 19. století a vytvořili sérií filtrů, s jejíchž pomocí můžete vaše snímky proměnit do stejné podoby. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Agent A: A puzzle in disguise

Po delší době se v akci znovu objevila populární hra Agent A: A puzzle in disguise, která vás prakticky okamžitě dokáže vtáhnout do svého příběhu. Zhostíte se totiž role speciálního agenta, před kterým leží nelehký úkol. Špion z nepřátelské organizace totiž postupně likviduje vaše kolegy. Vaším úkolem jej bude tedy dopadnout a zachránit tak situaci.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

AVR X PRO – Voice Recorder

Zakoupením aplikace AVR X PRO – Voice Recorder získáte parádní nástroj, který vám dokáže hravě nahradit nativní Diktafon. Tento program je tedy určen k nahrávání audio souborů, které vzápětí automaticky synchronizuje skrze iCloud, a zároveň vám poslouží jakožto správce těchto záznamů.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Lifetime Premium VPN PRO

V dnešní době internetu je nesmírně důležité si chránit svoje soukromí. S tím si naštěstí dokáže do jisté míry poradit šifrování připojení za pomocí takzvané VPN. Zakoupením aplikace Lifetime Premium VPN PRO získáte parádní VPN, která dokáže anonymizovat vaše prohlížení a její obrovskou výhodou je, že za ni stačí zaplatit jen a pouze jednou.

  • Původní cena: 729 Kč (479 Kč)

Prison Escape Casual Game 2021

Jestliže hledáte nějakou jednoduchou hru, která by vás dokázala zabavit v nejrůznějších situacích, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Prison Escape Casual Game 2021, která je k dostání zcela zdarma. V tomto titulu se zhostíte role vězně, jehož úkolem je uprchnout z vězení.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Klipped

Hledáte nějaký jednoduchý textový editor, který by vám dokázal posloužit například pro zapisování vašich myšlenek či poznámek? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout program Klipped. Tato aplikace si zakládá na minimalistickém designu a jednoduchém uživatelském prostředí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.