Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Money OK pro

Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat a rozhodně není na škodu, když máte po ruce nějakého pomocníčka. V tomto směru se vám může hodit aplikace Money OK pro, která slouží pro monitorování vašich výdajů a příjmů, kdy vás naučí pracovat s rozpočtem a dostane vaše finance pod kontrolu.

  • Původní cena: 279 Kč (229 Kč)

Filibaba Smoothies

Řadíte se mezi milovníky smoothies a rádi byste vyzkoušeli nějaké nové receptury? V takovém případě by vám mohla přijít vhod aplikace Filibaba Smoothies, ve které na vás čeká řada skvělých, chutných a hlavně zdravých tipů pro přípravu těch vůbec nejlepších a nejchutnějších koktejlů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Stepics

Aplikace Stepics vás bude každým dnem motivovat k pohybu. V rámci tohoto programu totiž budete řešit řadu nejrůznějších hlavolamů, ke kterým ale potřebujete specifickou energii. Tu totiž budete získávat za chození a další aktivitu, díky čemuž si nebudete moci užít taje této hry, aniž byste se nepohybovali.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.