Zavřít reklamu

Již nějakou dobu si na svých Apple zařízeních můžeme zkoušet nové operační systémy včetně iOS 15 a iPadOS 15. Tyto zmíněné novinky nabízí kromě jiného také možnost instalace nejrůznějších rozšíření, podobně, jako to můžeme znát třeba ze Safari v operačním systému macOS. V dnešním článku vám přineseme další pětici tipů na zajímavá a užitečná rozšíření pro Safari v iOS 15, která by se vám možná mohla hodit.

Hyperweb

Hyperweb je all-in-one rozšíření pro prohlížeč Safari na vašem iPhonu, které vám dokáže automaticky a efektivně nabízet v průběhu vašeho procházení internetu nejrůznější vylepšení a doplňky. V závislosti na tom, na jakých stránkách se pohybujete a jaké jsou vaše preference, vám rozšíření Hyperweb umí nabídnout třeba různé blokátory obsahu a další chytrá řešení pro dokonale pohodlné procházení webu v prostředí Safari.

Rozšíření Hyperweb stáhnete bezplatně zde.

PrettyWeb

Nelíbí se vám, jak vypadají nově otevřené prázdné karty v prohlížeči Safari na vašem iPhonu? Díky rozšíření s názvem PrettyWeb si tyto karty můžete plně přizpůsobit tak, aby vám co možná nejvíce vyhovovaly. PrettyWeb vám umožní vyzdobit si novou prázdnou kartu v Safari vámi vybranou fotografií nebo libovolnou barevnou výplní. Kromě toho vám ale PrettyWeb umí skvěle posloužit v případě, že potřebujete vybranou stránku v Safari přepnout do tmavého režimu nebo zablokovat specifický obsah.

Rozšíření PrettyWeb stáhnete bezplatně zde.

StartPage.ai

Většina z nás při práci na internetu v prostředí webového prohlížeče Safari nezůstává jen u jedné otevřené karty. Spolu s tím, jak počet otevřených panelů v prohlížeči přibývá, může být těžké udržet si v nich přehled. StartPage.ai je užitečné a šikovné rozšíření, které vám pomůže udělat si v otevřených panelech v Safari na vašem iPhonu konečně pořádek. Kdykoliv v Safari otevřete novou kartu, StartPage.ai automaticky srovná všechny otevřené panely podle toho, který z nich je právě nejvíce používán, a vy se v nich díky tomu lépe vyznáte.

Rozšíření StarPage.ai stáhnete bezplatně zde.

NiteFall

Nitefall je další z užitečných rozšíření, s jejichž pomocí můžete jednoduše, rychle a efektně přepínat stránky v Safari na vašem iPhonu do tmavého režimu. Toto rozšíření spolupracuje s celosystémovým tmavým režimem na vašem iPhonu, nabízí tři různé motivy tmavého režimu – Dark gray, Monokai a Midnight, umí si poradit také s dokumenty ve formátu PDF, a umožňuje také individuální přizpůsobení jasu u jednotlivých webových stránek.

Rozšíření NiteFall stáhnete bezplatně zde.

Speedsafari

Připadá vám, že je chod prohlížeče Safari na vašem iPhonu příliš pomalý? Rozšíření s názvem Speedsafari nabízí hrstku užitečných funkcí a nástrojů, s jejichž pomocí můžete Safari znatelně zrychlit. Speedsafari dokáže účinně blokovat veškeré nepotřebné součásti webových stránek, jako jsou externí fonty, reklamy, videa a další prvky. Tímto způsobem dochází nejen ke zrychlení chodu Safari na vašem iPhonu, ale také k úspoře baterie i případného čerpání mobilních dat.

Rozšíření Speedsafari stáhnete za 49 korun zde.

Dnes nejčtenější

.