Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

aTimeLogger – Time Tracker

Jestliže hledáte nějaký zajímavý nástroj, s jehož pomocí byste mohli zapracovat na vašem time managementu a lépe si tedy organizovali čas, mohla by vám přijít vhod aplikace aTimeLogger Personal Tracker. S pomocí tohoto programu se můžete zaměřit na monitorování času stráveného nad nejrůznějšími úkoly.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)
aTimeLogger - Time Tracker

WEATHER NOW – daily forecast

Jak již samotný název napovídá, aplikace WEATHER NOW – daily forecast slouží k zobrazení aktuálního počasí a perfektní předpovědi. S tímto nástrojem vám stačí se podívat na vaše hodinky a v okamžiku máte perfektní přehled nad nadcházejícím počasím.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Speed Tracker. Pro

Napadlo vás někdy, že by se vám mohla hodit aplikace, která slouží pro měření aktuální rychlosti? Pokud ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na program Speed Tracker. Pro. Ten totiž za pomocí GPS dokáže aktuální rychlost, vzdálenost a čas.

  • Původní cena: 649 Kč (249 Kč)

Dnes nejčtenější

.