Zavřít reklamu

Pokud bychom volili produkt, který za poslední roky dostal nejvýraznější designovou změnu, pak by byl jednoznačným vítězem iPad mini. Zatímco ještě v loňském roce jeho pátá generace vypadala v podstatě stejně jako ta první, tentokrát přichází na řadu zcela nový iPad mini. Nám v redakci dnes přistál ve verzi bez 5G, kterou váš obdržíme začátkem příštího týdne a v rámci recenze se již podíváme právě na model s možností použití dat i mimo Wi-Fi připojení. Nejprve se však pojďme podívat na tradiční rozbalování.

Už samotná krabička s poutkem na stojan, které známe především z příslušenství, svědčí o tom, že Apple bere iPad mini jako skutečně miniaturní zařízení. Jak již bývá zvykem, i tentorkát tělo iPadu v podstatě kopíruje samotné balení a to je tak jen o něco málo větší než iPad. Nechybí samozřejmě patřičná dokumentace a to včetně informací o rychlém spuštění nebo o možnostech prvního nastavení. Součástí dokumentace je i dvojice samolepek. Na rozdíl od iPhone, který je dvakrát dražší, v rámci balení iPadu mini dostanete nabíječku a to rovnou poměrně výkonou 20W variantu. Kromě ni je v balení také USB-C na USB-C kabel, pomocí kterého můžete iPad nabíjet nebo k němu připojit například fotoaparát, GoPro kameru a další příslušenství. První dojmy z iPadu mini vyjdou na LsA již za pár desítek minut s tím, že na plnohodnotnou recenzi, se můžete těšit v nejbližších dnech.

Nový iPad mini 6 lze zakoupit například zde

Nový iPad mini koupíte u Mobil Pohotovosti nejvýhodněji. Upgradovat ze starého tabletu na nový iPad se teď obzvlášť vyplatí. Za své stávající zařízení totiž dostanete nejlepší výkupní cenu. iPad mini si také můžete snadno pořídit na splátky bez jakéhokoli navýšení. Více na mp.cz.

Dnes nejčtenější

.