Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Instant Noodles: Original

S pomocí aplikace Instant Noodles: Original můžete rychle a jednoduše přidávat texty do vašich snímků a obrázků. Tento nástroj se navíc pyšní deseti druhy písem, řadou dalších efektů a filtrů. Vám tedy pouze stačí přidat libovolný text na obrázek a výsledek následně můžete sdílet.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Periodic Table Chemistry 4

Jak již samotný název napovídá, aplikace Periodic Table Chemistry 4 vám dokáže posloužit jakožto interaktivní periodická tabulka prvků. Program se tak může hodit například pro studenty a lidi, kteří se zajímají o chemii. O jednotlivcích prvcích se tak můžete dozvědět řadu nových informací, a to rychle a stručně.

  • Původní cena: 499 Kč (329 Kč)

Rainbow Countdown

Pokud vám nevyhovuje nativní nástroj pro odpočet a rádi byste se poohlédli po nějaké alternativě, mohla by vás zaujmout aplikace Rainbow Countdown. Tento program dokáže spustit hned několik časovačů zároveň a nabízí intuitivní ovládání v jednoduchém uživatelském prostředí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Vocabulary.com

Jestliže byste rádi zapracovali na vaší angličtině a konkrétně tak rozšířili vaši slovní zásobu, zbystřete. V rámci dnešní akce je totiž k dostání aplikace Vocabulary.com zcela zdarma. Tento nástroj vás v zábavné podobě bude učit nová slovíčka, vysvětlovat jejich význam a postupně tak rozšiřovat vaše znalosti.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Element – RTS

Dnešní článek si zakončíme parádní strategií s názvem Element – RTS. V této hře se vydáte na průzkum samotného vesmíru, jelikož vám už domovská planeta nedokáže poskytnout všechny potřebné zdroje. Vaším úkolem přitom bude uniknout z postupně se rozpadající Sluneční soustavy, přičemž se musíte zastavit na každé planetě a získat z ní potřebné zdroje. Zároveň se ale také setkáte i s nejrůznějšími souboji.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.