Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Periodic Table Chemistry 4

Aplikace Periodic Table Chemistry 4 cílí především na žáky základních škol, studenty chemie a samouky, kteří ve zmiňovaném oboru našli zalíbení. Tento nástroj vám totiž poskytne praktickou, a především tedy interaktivní periodickou tabulku prvků, kterou si následně můžete prohlédnout přímo z vašich jablečných hodinek.

  • Původní cena: 499 Kč (329 Kč)

Crypton – BTC Crypto Tracker

Jestliže se zajímáte o kryptoměny a máte v nich dokonce investováno, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Crypton – BTC Crypto Tracker, kterou si můžete pořídit zcela zdarma. Tento nástroj vám totiž pomůže s kontrolou vývoje cen u více než 5 tisíců kryptoměn a zároveň vám dokáže posloužit pro správu vašeho portfolia.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Sheiko – Workout Routines

Už nějakou dobu cvičíte a nedaří se vám navyšovat váhy? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by se vám mohla hodit aplikace Sheiko – Workout Routines, která slouží pro monitorování vašeho progresu. Zároveň také nabízí hned několik plánů pro samotné cvičení a příjemné uživatelské prostředí. Sesbíraná data se navíc automaticky propojují s nativním Zdravím.

  • Původní cena: 329 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.