Zavřít reklamu

Jako téměř každý týden vám i nyní přinášíme tipy na víkendové sledování videostreamovacích služeb, přitom v tomto článku se podíváme na to nejzajímavější z posledních dvou týdnů. Ačkoli nás dle meteorologů čeká nádherný víkend, možná i tak budete chtít veček, kdy už je chladno, ulehnout k televizi. Pojďme se tedy na nedávno přidané pořady podívat.

Schumacher

Dokument o legendě formule 1. Michaela Schumachera nemá cenu představovat. Sedminásobný mistr světa, který po kariéře utrpěl vážné zranění během lyžování. Dokument mapuje jeho cestu až na vrchol.

Sex Education (3. série)

Mladý Otis žije s matkou, která je vztahová terapeutka. Jelikož je studentem střední školy, kde s žáky hormony burcují, rozhodne se dávat za úplatu rady o sexu. Skvělá komedie z prostředí střední školy, která obdržela v minulém týdnu třetí sérii v podobě osmi nových epizod. Pokud jste tento seriál nikdy neviděli, nejvyšší čas začít.

24 tváří Billiho Milligana

Billy Milligan byl obviněn ze série znásilnění. Na první pohled se jedná o jednoduchý případ. Ovšem tento člověk měl poruchu osobnosti. Celkem se v jeho mysli „skrývalo“ 24 lidí. Soudní proces na konci 70. let otřásl celou Amerikou. Seriál má 4 epizody.

Vpád

Máte-li rádi thrillery, bude se vám tento film zamlouvat. Manželský pár si pořídí svůj vysněný dům. Po vloupání se ale otřesená žena pustí do pátrání a zjistí, že skutečné nebezpečí teprve přichází

Hra na oliheň

Na první pohled nejde o nikterak zajímavý seriál, a to už jen proto, že pochází z Jižní Koreje. Není ale na místě být zaujatý, jelikož osmidílný seriál má na čsfd.cz 87,3 % a stále je mezi TOP10 nejsledovanějších pořadů v ČR. Netflix k seriálu nabízí následující popis: „Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena. Může je ale stát život.

Dnes nejčtenější

.