Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

File Explorer for Mac [Pro]

S pomocí aplikace File Explorer for Mac [Pro] můžete propojit váš iPhone, iPad i Apple TV spolu s vaším Macem. Díky tomu si budete moci prohlížet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat, prohlížet si je či je upravovat. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Escapists 2: Pocket Breakout

Po delší době do akce opět zamířila nesmírně oblíbená a zábavná hra s názvem Escapist 2: Pocket Breakout. Prakticky se jedná o vylepšené pokračování prvního dílu, ve kterém se budete opět pokoušet o únik z vězení. Z toho důvodu budete muset ve věznici různě obchodovat, smlouvat, zapadnout do vězeňského života a podobně. Hru si navíc můžete užít se třemi kamarády díky lokálnímu multiplayeru.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

The Great Coffee App

Aplikace The Great Coffee App potěší především milovníky kávy. Tento nástroj totiž funguje jako geniální sbírka návodů na nejrůznější kávové nápoje, což navíc obohacuje o videa zobrazující krok po kroku přesný postup přípravy. O daném nápoji si navíc můžete i něco málo pročíst a vychutnat si jej i v domácím prostředí.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Emoji Camera – unique filters

Stažením aplikace Emoji Camera – unique filters získáte parádní nástroj, se kterým se skvěle zabavíte. Tento program totiž nabízí řadu zábavných filtrů, s jejíchž pomocí můžete zajímavě „okořenit“ nejen vaše fotografie. Jak to vypadá ve finále si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Magic Call Pro – Prank Call

Ocitli jste se někdy na nepříjemném rande, nebo jste v případě některé konverzace potřebovali dobrou výmluvu pro odchod? V takovém případě by vás totiž mohla zajímat aplikace Magic Call Pro – Prank Call, pomocí které můžete nasimulovat příchozí hovor. Jednoduše si nastavíte údaje o volajícím a čas a o zbytek se postará aplikace za vás.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Unit Converter Pro HD

Jak již samotný název napovídá, aplikace Unit Converter Pro HD vám dokáže posloužit jakožto parádní, a především jednoduchý nástroj, s jehož pomocí můžete hravě převádět napříč jednotkami. Program zvládá více než 700 různých jednotek, které jsou navíc rozřazeny do 30 kategorií.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Magic Launcher Pro Widgets

Další parádní aplikace, která je dnes k dostání se slevou, je Magic Launcher Pro Widgets. S pomocí tohoto nástroje budete moct taktéž rychle vytáčet své nejoblíbenější kontakty, ale také zapínat nejpoužívanější aplikace, které budete mít přímo na očích v rámci daného widgetu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.