Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Awesome Voice Recorder PRO AVR

Zakoupením aplikace Awesome Voice Recorder PRO AVR si přijdete na parádní nástroj, který vám dokáže posloužit jakožto perfektní alternativa za nativní Diktafon. Tento program slouží k nahrávání nejrůznějších audio souborů a hodí se tedy především pro žurnalisty, studenty a ostatní. Konkrétně dokáže nahrávat ve formátech MP3, WAV a M4A.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Shift Keyboard for Watch

Chybí vám na vašich Apple Watch standardní QWERTY klávesnice, kterou byste občas rádi použili namísto dosavadního diktování? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by vás zaujmout aplikace Shift Keyboard for Watch. Tento nástroj vám totiž takovouto klávesnici zpřístupní a umožní vám psát zprávy a iMessage.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Roman – budget weight loss

Dnešní článek si zakončíme zajímavou aplikací s názvem Roman – budget weight loss. Jestliže chcete shodit nějaké to kilo navíc, tak by vám přesně s tímto mohl program pomoci. Nástroj totiž hlídá vaši pravidelnou stravu, přičemž zároveň vám umožní sledovat progres s redukcí vaší hmotnosti a motivuje i ke cvičení.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.