Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Microsoft již dříve oficiálně představil nový systém Windows 11, který by měl být k dispozici pro veřejnost v následujících týdnech. Konkrétně se tedy zpřístupní 5. října a bude již předinstalován na nových počítačích prodávaných po tomto dni. Aby toho nebylo málo, tak se zároveň zpřístupní i možnost bezplatné aktualizace na tento nejnovější systém dosavadním uživatelům Windowsu 10. Mějte ale na paměti, že vše bude probíhat takzvaně ve vlnách. Pokud každopádně splňujete veškeré podmínky, tak vás aktualizace zkrátka nemine.

Co když ale ještě nemáte ani Windows 10? Nyní máte skvělou příležitost, jak si přijít na tuto verzi operačního systému za pakatel a následně získat bezplatný upgrade na Windows 11. Populární internetový obchod Godeal24 totiž nabízí Windows za pouhých 7 €. Jednoduše tedy stačí zakoupit tuto licenci a už jen počkat, až se na vás dostane řada s aktualizací.

godeal podzim2021

Speciální nabídka bez kupónu

Sleva 45 % s kódem SGO45

Sleva 60 % s kódem SGO60

Nástroje pro váš počítač

Celý proces nákupu je navíc nesmírně jednoduchý a na výběr máte z hned několika platebních metod. Samozřejmostí je pak i bezplatné doručení. Mějte ale na paměti, že všechny zmiňované produkty, které jsou nyní k dostání se slevou, jsou k dostání v omezeném množství. Nepromeškejte proto tuto unikátní šanci a pořiďte si některou ze zlevněných licencí.

Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, anebo byste narazili na sebemenší problém, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu service@godeal24.com. Chvíli po zaslání se vám bude někdo věnovat.

Všechny prodávané klíče jsou plně legální. Jejich nízká cena je zajištěna tím, že se původně prodávaly spolu s počítačovými sestavami. Jedná se o poměrně častou praktiku, která navíc byla schválena Soudním dvorem Evropské unie.

Dnes nejčtenější

.