Zavřít reklamu

Bonusy zdarma má rád snad každý – tím spíš, když se týkají věci, kterou člověk využívá na denní bázi. Jeden takový bonus se zřejmě nyní rozhodl svým uživatelům nadělit i samotný Apple, který dle všeho rozdává půlroční bezplatné předplatné Apple Music ke sluchátkům AirPods. Má to ale háček. 

Půlroční předplatné zdarma je totiž nabízeno jednak jen po aktualizaci na iOS 15 a jednak dle všeho náhodně bez možnosti jej ručně vyvolat. Zároveň se podle internetových diskuzí ze zahraničí zdá, že se neváže vyloženě na nákup nových AirPods, jelikož měl Apple tento benefit nabídnout některým jablíčkářům vlastnícím AirPods i přesto, že jsou jejich majiteli třeba i tři roky. Jasno zatím není ani v tom, zda má na benefit nárok jen uživatel, který nikdy zkušební dobu služby nevyužil, nebo si může Apple Music na půl roku zdarma užít naprosto každý, komu banner na akci vyskočí. Ze zahraničí se totiž ozývají oba tábory uživatelů. 

AirPods Free

Jelikož ani Apple zatím nepromuje tuto akci na svém webu, nelze ve výsledku vyloučit nakonec ani to, že se jedná jen o chybu, kterou zapříčinilo právě vydání iOS 15 a která bude co nevidět opravena. Dá se nicméně očekávat, že řešení bude spočívat jen v deaktivaci vyskakovacího okna lákajícího na akci a nikoliv deaktivací běžící zkušební doby, takže pokud okno vyskočí i vám, doporučujeme zkusit jej zaktivovat. Půl roku hudby zdarma je totiž rozhodně fajn. 

AirPods ve slevách seženete zde

Dnes nejčtenější

.