Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Form Maker – Pro Form Builder

Jestliže hledáte nějaký propracovaný, kvalitní, ale přesto jednoduchý nástroj, který slouží pro tvorbu formulářů, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Form Maker – Pro Form Builder. Pro tvorbu samotných formulářů nepotřebujete žádné znalosti programování a jednoduše jednotlivé prvky skládáte vedle sebe.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Money Pro: Personal Finance AR

Jak jistě všichni víte, správa financí dá mnohdy pořádně zabrat. Přesně proto může přijít vhod, když po ruce budete mít nějakého pomocníka, který vám s tímto dokáže pomoct. Pro tyto účely existuje oblíbená aplikace Money Pro: Personal Finance AR. Ta monitoruje vaše výdaje a příjmy, naučí vás pracovat s rozpočtem a analyzuje, jakým způsobem nakládáte s financemi. Díky tomu vám například vykreslí i grafy, na kterých ihned uvidíte, na čem byste případně mohli ušetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

TimerZ -Last Timer You’ll Need

Hledáte nějakou vhodnou náhradu za nativní odpočet? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by vás rozhodně potěšit aplikace TimerZ -Last Timer You’ll Need. Tento program vás totiž ke klasického odpočtu dokáže i zvukově upozornit, že například za 15 sekund časovač vyprší.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dead Cells

Ve hře Dead Cells poznáte, že smrt ještě není skutečným koncem. Zhostíte se totiž role nevydařeného alchymistického experimentu a ocitnete se na tajuplném zámku. Vaším úkolem bude, abyste zjistili, co se s vámi vlastně stalo a kde to vůbec jste. Při hraní narazíte na řadu nepřátel a různých překážek.

  • Původní cena: 229 Kč (129 Kč)

mySolar – Build your Planets

Pokud hledáte nějakou zajímavou, oddechovou hru, u které byste se mohli zabavit, pak by vás mohla zaujmout dnešní akce na aplikaci mySolar – Build your Planets. V tomto titulu se zhostíte role boha, kdy budete muset budovat svou vlastní Sluneční soustavu. K tomu budete potřebovat takzvané GP (God points) a MP (mass point). Zároveň budete muset porážet nepřátelské soustavy a absorbovat tak jejich zdroje.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

SUBURBIA City Building Game

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste museli vybudovat celé město? Přesně o tomto je totiž dokonalá hra SUBURBIA City Building Game, ve které budete mít na starost postavení domů, industriálních zón, muzeí, podzemní dopravy a řady dalších důležitých budov. Budete si ale muset dávat pozor, abyste nerostli až příliš rychle. Jinak totiž můžete kompletně ztratit důvěru a veškeré finance.

  • Původní cena: 199 Kč (49 Kč)

Scan Pro Elite

Dnešní článek si zakončíme zajímavou aplikací s názvem Scan Pro Elite. Jak již samotný název napovídá, tento program dokáže proměnit váš iPhone či iPad v přenosný skener. Díky tomu si tak můžete naskenovat různé dokumenty prakticky lusknutím prstu a výsledný soubor ve formátu PDF ihned sdílet.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.