Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pixelizator

Prostřednictvím aplikace Pixelizator můžete velice rychle a jednoduše skrýt některé části vašich fotografií. Tento nástroj totiž daný úsek, který si předem označíte, dokáže takzvaně „rozkostičkovat,“ díky čemuž následně nebude patrné, co se zde původně nachází. Jak to vypadá opět naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

MCBackup Pro – Contacts Backup

Jak již samotný název napovídá, aplikace MCBackup pro – Contacts Backup slouží pro zálohování vašich kontaktů. Tento nástroj si navíc poradí i s jednoduchou správou, kdy zvládá jednotlivé záznamy spojovat či mazat. Hlavní funkcí každopádně zůstává schopnost celý adresář zálohovat a následně případně obnovit či sdílet.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Video AD Maker – Create FB Ads

I u aplikace Video AD Maker – Create FB Ads již název prozrazuje, k čemu program vlastně slouží. Tento nástroj vám totiž značně usnadní tvorbu reklam, které jsou primárně určeny pro sociální síť Facebook. Jejich tvorbu vám usnadní díky bohaté knihovně s přednastavenými designy.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Jotalicious

Stažením aplikace Jotalicious si přijdete na zajímavý a praktický nástroj, který vám dokáže pomoci s nakupováním. Prostřednictvím tohoto programu si konkrétně můžete vytvářet nákupní seznamy s nejrůznějšími poznámkami, díky čemuž už se vám nestane, že byste na něco v obchodě zapomněli.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

PXL – mosaic art

Další parádní nástroj, který je dnes k dostání se slevou, je PXL – mosaic art. Tato aplikace dokáže v okamžiku předělat vaše fotografie do podoby mozaiky. Tímto způsobem tak můžete samotné vzpomínky proměnit do velice zajímavé podoby a případně si výsledek uchovat či jej rovnou sdílet s vašimi nejbližšími.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

The Happy Fox Stickers

Používáte pro komunikaci s vašimi přáteli, rodinnými příslušníky či kolegy především nativní řešení iMessage? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace The Happy Fox Stickers, kterou si dnes můžete stáhnout zcela zdarma. Tento nástroj vám zpřístupní 24 skvělých samolepek s tematikou lišky, díky kterým můžete hravě „okořenit“ samotné konverzace.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Dnešní článek si zakončíme parádní strategií s názvem The Last Roman Village. V této hře se podíváte do konce období slavné Římské říše, kdy už vzdoruje jen poslední římská vesnice. Vy se ocitnete v roli velitele, který tuto vesnici vede a váš úkol je tedy jasný – za každou cenu ochránit váš domov před nájezdy nepřátel. Jak dlouho ale dokážete vydržet?

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.