Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Reaction Timer Game

Jak jste na tom s reflexy a postřehem? To si můžete vyzkoušet v rámci povedené aplikace Reaction Timer Game, která slouží pro měření vašeho postřehu, přičemž zároveň vám umožní na sobě zapracovat. Celé je to navíc nesmírně jednoduché. Před vámi se totiž objeví časomíra, kdy vaším úkolem je, abyste zmáčkli tlačítko přesně v okamžiku, kdy narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

FlinkGolf – Scorecard

Jak již samotný název napovídá, stažením aplikace FlinkGolf – Scorecard získáte parádní nástroj, který dokáže posloužit každému hráči populární hry golf. Tento program slouží pro počítání aktuální hry, skóre a dokáže vám tak značně usnadnit celý proces hraní.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

gTasks Pro for Google Tasks

Jestliže pro zapisování nejrůznějších úloh a povinností používáte kombinaci Google kalendáře spolu s Google Úkoly, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na gTasks Pro for Google Tasks. Tento nástroj totiž automaticky synchronizuje záznamy do vašich Apple zařízení, díky čemuž k nim máte přístup na jednom místě.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.