Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

All Fonts : Install Any Fonts

Jestliže váš iPhone či iPad častokrát používáte pro tvorbu nejrůznějších dokumentů v rámci aplikací jako Notability, Scrivener, GoodNotes, Pages, Keynote, Word, PowerPoint nebo Excel a rádi byste svou práci obohatili, zbystřete. Do akce totiž zamířil program All Fonts : Install Any Fonts, který vám umožní nainstalovat zbrusu nová písma, díky čemuž můžete zmiňované dokumenty elegantně obohatit.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

To the Moon

Ve hře To the Moon budete hrát za dva doktory, kteří se rozhodli naplnit poslední přání umírajícího muže. Tito dva doktoři se totiž živí tím, že lidem dopřejí „další život,“ který se ale odehrává pouze v jejich hlavě. To the Moon ale skrývá spoustu tajemství a různých hádanek, jenž zcela mění děj hry a doslova vás vtáhnou do děje.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Pavilion: Touch Edition

Milovníkům logických adventur by rozhodně neměla uniknout dnešní nabídka na Pavilion: Touch Edition. Skvělé na tom je, že vám hra neposkytne žádný tutoriál, ale rovnou vás takzvaně hodí do akce. Přitom se ocitnete v tajuplném a opuštěném komplexu, kdy se budete muset vypořádat s nejrůznějšími nástrahami a rozluštit záhadu daného místa.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Weight Loss Tracker

Jak již samotný název napovídá, aplikace Weight Loss Tracker je primárně určena pro ty uživatele, kteří chtějí zredukovat svou tělesnou hmotnost. Tento nástroj slouží pro analýzu vaší hmotnosti. Jednoduše si tedy budete zapisovat váš progres a následně uvidíte, jak se vám vlastně daří.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Steps GO: Step Counter

Stažením aplikace Steps GO: Step Counter získáte parádní nástroj, který se dokáže postarat o sledování počtu ušlých kroků. Tady to každopádně ještě nekončí. Aby toho nebylo málo, tak si program poradí i s monitorováním počtu spálených kalorií a nabízí řadu dalších možností.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

bProgress – Manage Daily Tasks

Aplikace bProgress – Manage Daily Tasks vám pomůže s dosažením vašich cílů a pomůže vám si je splnit. V rámci tohoto programu si totiž všechny úkoly můžete zapsat a následně rozplánovat, což vám obecně značně pomůže. Zároveň můžete sledovat progres, nastavovat si termíny a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

GSDmoji German Shepherd

Jestliže pro komunikaci s vašimi přáteli, rodinnými příslušníky či kolegy používáte především nativní řešení iMessage, zbystřete. V rámci dnešní akce si totiž můžete zcela zdarma pořídit aplikaci GSDmoji German Shepherd, která vám zpřístupní více než 200 nových emotikon s tematikou německého ovčáka.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.