Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

LookUp: English dictionary

Jestliže byste se rádi zlepšili v anglickém jazyce a naučili se nějaká nová zajímavá slovíčka, tak by vás mohla zaujmout aplikace LookUp: English dictionary. Tento nástroj vám totiž každým dnem představí nové, záludné slovo, které si můžete přidat například do oblíbených a následně se k nim vracet.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Revenge Space

Hodinky Apple Watch vám ale nemusí nutně ukazovat jen čas a příchozí notifikace, ale použít je můžete i na jednoduché hry. Jednou z nich je i Revenge Space, ve které budete muset bránit váš domov před útokem nepřátelským mimozemšťanů. Vy se přitom ocitnete v roli hrdiny, jehož rodina byla už zničena. Ukradnete proto vesmírnou loď a vydáte se hledat pomstu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Flash Note Cards

Slyšeli jste už někdy o konceptu zvaném jako flashcards? Jedná se o poměrně povedenou metodu pro efektivní zápis poznámek, kdy si napíšete titulek a pod něj v bodech již jednotlivé poznámky. Tyto kartičky si můžete vytvářet i v rámci aplikace Flash Note Cards, přičemž jednotlivé z nich od sebe snadno rozlišíte například pomocí barvy, ikonky a popisu. Přistupovat k nim následně můžete i prostřednictvím Apple Watch.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.