Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Calzy

Pokud hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Kalkulačka, zbystřete. Do akce se totiž dostává praktický a jednoduchý program Calzy, který dokáže kalkulačku bezesporu dokonale nahradit. Aplikace se navíc pyšní takzvanou mezipamětí, kde si můžete ukládat jednotlivá čísla či mezivýsledky a následně je používat v dalších příkladech.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

iConnectHue for Philips Hue

Zakoupením aplikace iConnectHue for Philips Hue si přijdete na zajímavou aplikaci, která je určena pro jablíčkáře používající chytré osvětlení Philips Hue. S pomocí tohoto nástroje nad samotným osvětlením můžete mít daleko lepší přehled, lépe si jej zorganizovat a ovládat jej i z hodinek podle příslušných místností.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

My Pills Reminder

Užíváte několik léků několikrát denně a neradi byste na některý z nich zapomněli? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci My Pills Reminder. Tento nástroj vám totiž bude připomínat užít dané léky v danou dobu, a zároveň vede statistiky o tom, zdali jste si je skutečně vzali. Aby toho nebylo málo, k lékům si můžete přidat poznámky – například zapít sklenicí mléka a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.