Zavřít reklamu

Dnešní večer by mohl být na nové produkty bohatší než  jsme si doposud mysleli. Tvrdí to alespoň poměrně přesný leaker @PandaIsBald působící na sociální síti Weibo. Podle jeho zdrojů totiž ukáže Apple dnes večer kromě iPhonů, Apple Watch a AirPods i nový základní iPad. 

O příchodu iPadu 9. generace, který zaujme v nabídce Applu místo pro základní tablet, se šušká již poměrně dlouho, avšak zatím bez jasného data vydání. V minulosti totiž ukazoval Apple základní iPady zpravidla na jaře, ze kterého je pak loni přesunul právě na Keynote s iPhony. Ta byla ale loni až v říjnu, ve kterém by měla letos proběhnout druhá tisková konference Applu se zaměřením právě na iPady a Macy. Je tedy otázkou, zda by si chtěl Apple tento “náboj” vystřelit již letos, nebo s ním raději počká pár týdnů a ukáže jej coby součást jakéhosi většího celku. Podle leakera však nikoliv – iPad vidí podle jeho zdrojů již dnes. 

Pokud Apple nový iPad 9. generace světu ukáže, je jasné, že se bude jednat o nejméně zajímavý produkt dneška. Kromě novějšího čipsetu se u něj totiž očekává už jen drobný designový upgrade, kdy jej Apple z těla starého iPadu Air 2. generace přesune do těla iPadu Air 3. generace, což pro něj bude znamenat laminovaný displej, užší rámečky kolem něj a menší tloušťku. To jsou však věci, které v dnešní době již nikoho neohromí – tím spíš, když jsme je u iPadu Air 3 viděli již relativně dávno. 

Dnes nejčtenější

.