Zavřít reklamu

iPhone 13 je jedním z nejvyhledávanějších slov na Google za poslední dny. S blížícím se datem uvedení nového iPhone od společnosti Apple se začali lidé čím dál více zajímat o tuto novinku a postupně tak začal stoupat také počet dotazů spojených s iPhone 13 na Google.com. Data společnosti Burga ukazují, že slovo fráze „Buy iPhone 13“ dosáhla v posledních dnech score 100 bodů v indexu společnosti Google. Jedná se přitom o výsledky za posledních 7 dní od 4. do 11. září. Týden předtím byl zájem přitom o 40% menší než nyní.

Zajímavé jsou také data, ukazující zájem uživatelů napříč různými zeměmi. Nejvyšší skóre vyhledávání patří iPhone 13 v Irsku, kde dosáhle právě 100 bodů. Následuje Austrálie s 88 body a Kanada s 76 body. Na čtvrtém místě je trochu překvapivě Nigérie, ve které dosáhl dotaz iPhone 13 skóre na Google v hodnotě 71 bodů a až na pátém místě je USA s výsledkem 56 bodů.

To co zajímá nás je však ČR a SR. V obou zemích, tedy jak na Slovensku, tak i v Česku v posledním týdnu dosáhl iPhone 13 scóre 100 bodů. V rámci celosvětové tabulky se však bere pro danou zemi clekový počet dotazů a proto ČR ani SR se svým počtem obvyvatel v celosvětovém grafu společnosti Burga nefigurují.

iPhone 13 keywords

Dnes nejčtenější

.