Zavřít reklamu

Apple představil podporu eSIM spolu s iPhonem XR a iPhony XS v roce 2018. I když i v novějších iPhonech můžete používat běžnou SIM a eSIM současně, tak vlastně neexistoval způsob, jak používat dvě eSIM současně. iPhone 13 a iPhone 13 Pro však mají poprvé skutečnou podporu pro duální eSIM. 

Tuto novinku potvrdila sama společnost na webové stránce se specifikacemi iPhonu 13. Apple zde zmiňuje, že modely iPhone 13 podporují „Dvě SIM (nano-SIM a eSIM)“, konkrétně zde ale uvádí i „Podpora dvou eSIM“. Pokud se podíváte na webovou stránku iPhonu 12 nebo předchozích generací, zmiňuje se u nich pouze kombinovaná podpora dvou SIM, tedy nano-SIM a eSIM. Během akce Apple také zmínil, že modely iPhone 13 mají podporu pro více 5G pásem, což by mělo umožnit novou rychlejší síť ve více zemích.

Specifikace u iPhonů 13

iPhone 13
Specifikace u iPhonů 12

iPhone 12

Předobjednávky nového iPhonu 13 budou zahájeny v pátek 17. září, oficiální spuštění přijde o týden později, tedy 24. září. Ceny začínají na 19 990 Kč u iPhonu 13 mini a končí u 44 390 Kč u 1TB iPhonu 13 Pro Max. Mezi hlavní novinky patří nejen o 20 % menší výřez pro čelní kameru a okolní senzory, ale i vylepšené displeje nebo fotoaparáty.

Dnes nejčtenější

.