Zavřít reklamu

Na stránkách LsA vám počínaje tímto víkendem budeme přinášet tipy na aplikace, které nabízí zajímavé, přehledné a užitečné widgety pro váš iPhone. Tentokrát jsme si pro vás opět připravili všehochuť aplikací, ze kterých si jistě každý vybere. Pro jistotu připomínáme, že widgety na plochu jsou k dispozici pro iPhony s iOS 14 a novějším.

Health Auto Export

Aplikace s názvem Health Auto Export je skvělým pomocníkem pro všechny, kteří potřebují exportovat data z nativního Zdraví na svém iPhonu do svého Macu. Jedná se o univerzální aplikaci, jejímž pořízením na jedné platformě automaticky získáte verze pro všechny ostatní platformy. Health Auto Export si skvěle rozumí také s nativními Zkratkami na vašem iPhonu, a kromě přizpůsobitelného exportu příslušných dat nabízí také widgety na plochu.

Grocery

Využíváte svůj iPhone kromě jiného také k tvorbě nákupních (nebo jakýchkoli jiných) seznamů? Pak určitě využijete aplikaci s názvem Grocery, která vám umožní připravovat si chytré seznamy na vaše nákupy. Kromě toho nabízí aplikace Grocery také řadu dalších zajímavých funkcí, jako je možnost sdílení vašich seznamů s ostatními uživateli, propojení s vašimi dalšími Apple zařízeními, možnost vytváření a přidávání receptů, a samozřejmě také možnost přidání přehledných widgetů na plochu vašeho iPhonu.

Quit Anger: Anger Management

Nenechte se zmást názvem. Aplikace Quit Anger: Anger Management nemusí být nutně určena jen těm, kteří mají problémy udržet negativní emoce na uzdě a marně zápasí se zvládáním vlastního hněvu. Tato aplikace vám může skvěle posloužit i v případě, že se potřebujete uvolnit, zbavit stresu, relaxovat a zklidnit se. Najdete zde řadu programů pro meditaci, relaxaci a uvolnění, a můžete sem zaznamenávat také své vlastní pocity a to, jak je zvládáte. Samozřejmostí je také nabídka widgetů na plochu vašeho iPhonu.

DateStamper

Aplikaci s názvem DateStamper zajisté ocení všichni, kteří rádi a často fotí na svůj iPhone. S pomocí této aplikace můžete ke každé z fotografií v galerii vašeho jablečného smartphonu přidat „razítka“ s podrobnostmi o pořízení jednotlivých snímků. Razítka si samozřejmě můžete v aplikaci libovolně upravovat a přizpůsobovat tak, aby vám co nejvíce vyhovovala. Obsah razítek je zcela na vás, stejně jako jejich umístění na fotografii. Aplikace DateStamper nabízí také možnost umístění widgetů na plochu vašeho iPhonu.

Power Player Music Player

Aplikace Power Player Music Player posune poslech hudby v rámci iTunes či Apple Music na zcela novou úroveň. Aplikaci lze používat ve vertikálním i horizontálním zobrazení, samozřejmostí je podpora funkce handoff a dalších součástí operačního systému iOS. Aplikace Power Player se může pochlubit opravdu skvěle vypadajícím uživatelským rozhraním, snadným ovládáním a spoustou skvělých funkcí pro dokonalý poslech hudby. Kromě toho nabízí Power Player také možnost umístění widgetů na plochu iPhonu.

Dnes nejčtenější

.