Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Intelligent Power

Zkratku Intelligent Power můžete skvěle využít, když budete na vašem iPhonu chtít aktivovat režim snížené spotřeby baterie. Při aktivaci této zkratky provede váš iPhone řadu akcí, jako je vypnutí síťového připojení, snížení jasu na nulu, nebo třeba deaktivace mobilních dat, díky čemuž můžete v případě nouze uspořit pár procent vaší baterie. Zkratku si v jejím nastavení můžete také přizpůsobit.

Zkratku Intelligent Power stáhnete zde.

Utilities Menu

Zkratka Utilities Menu je opravdu velmi rozsáhlá. S její pomocí si můžete na vašem iPhonu snadno a rychle přizpůsobit celou řadu věcí a provádět spoustu různých akcí, jako je třeba překládání, úprava textu, nejrůznější výpočty, práce s URL adresami a spoustu dalšího. Pro podrobný popis toho, co zkratka Utilities Menu umí, si pročtěte text v odkazu k jejímu stažení.

Zkratku Utilities Menu stáhnete zde.

Do Not Disturb Timer

Pokud vám z jakéhokoliv důvodu nevyhovují možnosti přizpůsobení režimu Nerušit na vašem iPhonu, můžete si pro tyto účely nainstalovat a vyzkoušet zkratku s názvem Do Not Disturb Timer. S pomocí této zkratky můžete na vašem iPhonu jednoduše a okamžitě aktivovat režim Nerušit, přičemž je možné nastavit přesnou délku doby jeho trvání.

Zkratku Do Not Disturb Timer stáhnete zde.

Send Delayed Text

Jak název napovídá, zkratku Send Delayed Text můžete využít k přesnému načasování odeslání textové zprávy z vašeho iPhonu. Zkratka Send Delayed Text se vás nejprve po svém spuštění zeptá, komu chcete odeslat časovanou textovou zprávu. Po zadání kontaktu a povolení přístupu vám postačí už jen zadat datum a hodinu, kdy se má vytvořená textová zpráva odeslat.

Zkratku Send Delayed Text stáhnete zde.

Receipt / Document Scanner & Storage

S pomocí zkratky s názvem Receipt / Document Scanner & Storage můžete prostřednictvím vašeho iPhonu naskenovat nejrůznější dokumenty nebo třeba účtenky a další podobný materiál. Zkratka se kromě jejich nafocení postará také o to, aby došlo k jejich automatickému uložení do složky na úložišti iCloud Drive.

Zkratku Receipt / Document Scanner & Storage

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.