Zavřít reklamu

Stejně jako každý víkend vám i nyní dáváme tipy na Netflixové novinky. Jednička mezi videostreamovacími službami se opět činila a nabízí jak nové filmy, tak série oblíbených seriálů. I když má být teplý víkend, třeba se vám bude chtít strávit večer v poklidu u televize. Z níže umístěných pořadů si vybere skutečně každý.

Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4.

Už 14. nebo 15. září by měla raketa Falcon 9 vynést do vesmíru loď Crew Dragon se čtyřmi turisty. Mise se nazývá Inspiration4 a Netflix k této události přidal pětidílný seriálový dokument. Zajímá-li vás dění okolo SpaceX, je tento seriál povinností. V současné době jsou „venku“ pouze dvě epizody. Další dvě přibydou 13. září. Poslední pak 30. září.

Za stínem noci

Na Netflixu je čerstvě druhá série seriálu Za stínem noci, k němuž Netflix nabízí následující popis: „Cestující a posádka na palubě uneseného nočního letu se snaží předehnat slunce, zatímco svět pod nimi se utápí v chaosu způsobeném tajemnou vesmírnou událostí.“ Seriál se řadí mezi oblíbené.

Kate

Titul pro milovníky filmů, kde jde především o akci. Vražedkyně je otrávena a zbývá ji pouhý den života. Během té doby se vydává „na lov“ do ulic Tokia. Spřátelí se ale s někým, s kým by se přátelit neměla.

Lucifer

Velké finále. Asi tak by se dal popsat příchod šesté a poslední série seriálu Lucifer. Pokud jste tento seriál nikdy neviděli, rozhodně stojí za zhlednutí. Řadí se mezi ty nejoblíbenější na Netflixu.

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali

Muhammada Ali asi netřeba představovat. Netflix k tomuto novému dokumentu nabízí následující popis: „Výjimečné pouto mezi Malcolmem X a Muhammadem Alim se rozpadlo kvůli vzájemné nedůvěře i odlišným hodnotám. Jak proběhlo jejich náhodné setkání a tragická roztržka?“ Dokument má relativně pozitivní hodnocení.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.