Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Teprve před pár dny Microsoft oficiálně představil nový operační systém Windows 11, který bude pro veřejnost k dispozici již v několika týdnech. Konkrétně by se tak mělo odehrát 5. října. Na nových počítačích prodávaných po tomto datu by pak Windows 11 měl být dokonce i předinstalován, přičemž zároveň se touto chvílí spustí možnost updatu z Windows 10. Proces přechodu na novější systém je nesmírně jednoduchý a je rozdělen do několika fází.

Pojďme se proto podívat na jednu nesmírně zajímavou příležitost, díky které si můžete pořídit Windows 10 a prakticky vzápětí jej aktualizovat na Windows 11, a to jen za pouhých pár euro. Internetový obchod Godeal24 totiž nyní nabízí perfektní akci, díky které si můžete přijít nejen na operační systém Windows, ale také na další produkty již od 7 €. Stačí vám tedy pouze využít současnou akci, zakoupit si Windows 10 a už jen počkat na vydání Windowsu 11.

godeal

Speciální nabídka bez nutnosti kódu

Sleva 45 % s kódem SGO45

Sleva 60 % na další produkty s kódem SGO60

Nástroje pro váš počítač

Nakupování na Godeal24 je nesmírně jednoduché. Ihned po zaplacení objednávky obdržíte zakoupené licenční klíče prostřednictvím e-mailu, aniž byste na ně museli zdlouhavě čekat. Pokud byste navíc měli jakýkoliv dotaz, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu service@godeal24.com.

Dnes nejčtenější

.