Zavřít reklamu

Zatímco na novou generaci Apple Watch se budou stát na podzim zřejmě podobné fronty jako na banány za totality, MacBooků Pro nové generace by měl být dostatek. Vyplývá to alespoň z informací zdrojů asijského portálu DigiTimes, které se pyšní kontakty přímo v dodavatelském řetězci Applu. 

Podle informací z dodavatelského řetězce kalifornského giganta má jít výroba nových 14” a 16” MacBooků Pro podle plánu a to dokonce i v případě komponentů, které se ještě nedávno zdály jako velmi problematické. Potíže se v současnosti neřeší ani na linkách vyrábějících mini LED displeje, které měly být podle zpráv z předešlých týdnů jednou z potenciálních příčin toho, že by nové MacBooky Pro letos dorazit vůbec nemusely. Dodavatelům se však evidentně podařilo nastavit veškeré výrobní procesy tak, aby vše odsýpalo pěkně podle plánů a vize Applu točící se okolo odhalení novinek v průběhu letošního podzimu se mohla naplnit. 

Kdy přesně se nová generace MacBooků Pro osazená čipy Apple Silicon ukáže je v tuto chvíli ve nejasné. Ještě nedávno se spekulovalo o září, avšak to vzalo dle všeho za své a jako pravděpodobnější se nyní jeví říjen či listopad. Záležet bude především na tom, jak jsou na tom další Apple produkty přichystané na podzim a zejména pak na tom, jakou prioritu oproti nim nové laptopy Applu mají. 

Dnes nejčtenější

.