Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Random Number Generator +

S generováním náhodných čísel si dokáže rychle a jednoduše poradit hlasová asistentka Siri. Ta ale k tomu potřebuje internetové připojení. Pokud byste ale potřebovali nástroj pro zmiňované generování náhodných čísel, který funguje i bez internetu, mohla by se vám zalíbil aplikace Random Number Generator +. Jednoduše vám stačí zadat spodní a horní mez a o zbytek se program postará za vás. Aby toho pak nebylo málo, tak dokáže i simulovat hod kostkou, hod mincí, točení flaškou a další.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Recolla

Do akce se znovu dostala oblíbená aplikace Recolla, která slouží pro úpravu vašich fotografií. Její vývojáři totiž analyzovali fotografie z 19. století a vytvořili sérií filtrů, s jejíchž pomocí můžete vaše snímky proměnit do stejné podoby. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Findit – 200 Pictures

Stažením aplikace Findit – 200 Pictures získáte parádní nástroj, který skvělým způsobem otestuje vaši pozornost. Jedná se totiž o klasickou hru ve stylu, kdy se před vámi objeví dva obrázky a vaším úkolem je najít jednotlivé rozdíly. Problémem ale je, že toho musíte dosáhnout v rámci časového limitu. Když naleznete správný rozdíl, čas se vám navýší o 15 sekund, kdežto v opačném případě klesá o 30.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Safety Note+ Pro

Uvažovali jste někdy nad tím, že byste měli vaše soukromé poznámky na odděleném místě a v zabezpečené podobě? V takovém případě by vám mohla přijít vhod aplikace Safety Note+ Pro. V rámci tohoto programu si můžete vytvářet vlastní poznámky, kategorizovat je do složek a samozřejmě je také uzamykat prostřednictvím hesla či biometrické autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Empty School Simulator

Pokud však nyní hledáte spíše nějakou zajímavou hru, tak byste se určitě měli přinejmenším podívat na titul Empty School Simulator. V tomto nesmírně specifickém titulu se zhostíte role žáka, který se nachází ve škole. Rozdílem ale je, že v této škole budete úplně sami. Nečeká na vás ani žádný program, žádné úkoly, zkrátka nic – jednoduše si budete moci vychutnat kompletně prázdnou školu, proběhnout se po chodbách, sedět v učebnách a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Simple Repeat Timer

Jestliže hledáte nějaký praktický a spolehlivý nástroj, který by vám dokázal posloužit jakožto časovač, zbystřete. Dnes je totiž k dispozici aplikace Simple Repeat Timer zcela zdarma. V rámci tohoto programu si můžete vytvořit hned více různých časovačů s příslušným popisem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Drink Water – Daily reminder

Pitný režim je pro lidské tělo nesmírně důležitý, ale přesto na něj lidé častokrát zapomínají. V tomto směru se skvělým parťákem může stát aplikace Drink Water – Daily reminder, s jejíž pomocí už tento problém mít nebudete. Program vám totiž bude připomínat, abyste se napili, a zároveň slouží pro vedení statistik toho, kolik tekutin jste za daný den vlastně přijali.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.