Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Simple Repeat Timer

Jak již samotný název napovídá, aplikace Simple Repeat Timer vám poslouží jako jednoduchý časovač. Jedná se o skutečně jednoduchou a intuitivní aplikaci, kdy vám zkrátka stačí nastavit čas a o zbytek se postará časovat za vás. Výhodou navíc je, že v jednom momentu můžete mít aktivní až tři různé odpočty.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Aviary

V dnešní době máme k dispozici řadu různých sociálních sítí. Jestliže se nejčastěji zdržujete na síti známé jako Twitter, zbystřete. Do akce se totiž dostala aplikace Aviary, která funguje jako praktický klient pro zmiňovanou sociální síť. Aplikace je určena pro iPhone, iPad a Apple Watch.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Zippycal – Calendar

Hledáte nějaký jednoduchý, praktický, intuitivní a vcelku zábavný kalendář? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace Zippycal – Calendar. V rámci tohoto programu si budete moci zapisovat nejrůznější nadcházející události a mít tak nad nimi perfektní přehled.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.