Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Rent Business Tycoon Game

Stažením aplikace Rent Business Tycoon Game si přijdete na poměrně zajímavou hru, ve které se budete pokoušet o vybudování vlastního byznysu. Konkrétně se budete zajímat o svět nemovitostí. Postupně ale budete získávat další a další nemovitosti, které už jeden člověk nedokáže sám spravovat. Přesně z tohoto důvodu si následně na pomoc vezmete vlastní manažery.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Tiny Calendar Pro

Jestliže hledáte nějakou alternativu za nativní Kalendář, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Tiny Calendar Pro. Tento nástroj by si vás mohl získat svým jednoduchým a přehledným designem. Jak samotný program vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

AirDisk Pro

Aplikace AirDisk Pro vám umožní propojit iPhone či iPad s vaším Macem a počítačem. Díky tomu si tak můžete například z iPhonu procházet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat – pokud se tedy jedná o multimédia, můžete si je rovnou přehrát.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Teslagrad

Fanouškům logických, ale přesto zábavných her by neměla uniknout dnešní akce na populární titul Teslagrad. V této hře se ocitnete v království Elektropia, kde král vládne tvrdou rukou a bojuje se sektou technologicky vyspělých čarodějů. Vy přitom budete vybaveni tajuplnou technologií a vydáte se na průzkum opuštěné věže Tesla Tower, kde narazíte na notnou dávku překážek.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Youtubers Life – Cooking

Sledujete někdy různé pořady o vaření, ve kterých figurují takzvaní YouTubeři, a napadlo vás, že byste si něco podobného vyzkoušeli? Tuto možnost vám přinese zábavná hra Youtubers Life – Cooking, ve které se zhostíte role zmiňovaného YouTubera a vaším úkolem bude, abyste připravovali kvalitní videa, ve kterých budete vařit.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Swim Out

Pokud se řadíte mezi milovníky strategií s klidnou atmosférou, u kterých můžete skvěle zrelaxovat a zároveň procvičit vaše myšlení, zbystřete. V takovém případě by vás mohl zaujmout titul Swim Out, ve kterém se podíváte do prostředí venkovního bazénu ve slunný den. Vaším úkolem bude promyslet trasu vašeho plavce tak, aby nedošlo ke kolizi s ostatními.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Plants Diseases Identifier

Dnešní článek si zakončíme zajímavou aplikací s názvem Plants Diseases Identifier. Jak již samotný název napovídá, tento program je určen pro lidi pěstující různé květiny. Program konkrétně dokáže za pomocí fotografií samotných květin rozpoznat, jaká nemoc je trápí a jak jim můžete pomoci.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.