Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Tiny Calendar Pro

Aplikace Tiny Calendar Pro dokáže skvěle nahradit nativní Kalendář. Tento program se konkrétně pyšní vcelku přívětivým a jednoduchým uživatelským prostředím, kdy od sebe dokáže skvěle odlišit jednotlivé události. Jak nástroj vypadá a funguje na Apple Watch si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Nutrients – Nutrition Facts

Jestliže vás někdy napadla otázka, kolik má kalorií, nutričních hodnot, vitamínů a ostatních látek například jablko či jiná potravina, tak byste určitě neměli přehlédnout aplikaci Nutrients – Nutrition Facts. Ta vás o těchto hodnotách dokáže informovat přímo z vašeho zápěstí, kdy pouze stačí v databázi programu najít daný pokrm.

  • Původní cena: 179 Kč (129 Kč)

Today In History

Jak již samotný název napovídá, aplikace Today In History se zabývá historií. Přijde vám, že je další a další den zcela obyčejný a v ničem nevyniká? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak se mýlíte. Aplikace vám proto každý den poskytne řadu informací o tom samém dni z historie, kdy se soustředí na významné události, narození, úmrtí, svátky a další.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Dnes nejčtenější

.