Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Minibudget Pro

Stažením aplikace Minibudget Pro si přijdete na zajímavý nástroj, který vám pomůže se správou osobního rozpočtu. Tento program totiž slouží pro zaznamenávání vašich výdajů, příjmů či nadcházejících plateb a má tedy kompletně pod palcem vaše finance. Postupně se tak můžete naučit pracovat s vlastním rozpočtem a případně i ušetřit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Add Watermark on Photos,Videos

Jak již samotný název napovídá, aplikace Add Watermark on Photos,Videos vám umožní do vašich fotografií a videí rychle a jednoduše přidat vodoznak v podobě obrázku (například loga). Výhodou je jednoduché uživatelské prostředí a více než 40 efektů pro videa.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Vistax – Pro RAW Camera

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o vytvoření dostatečně kvalitních fotografií. Pokud byste to ale rádi posunuli na novou úroveň a například fotili ve formátu RAW, tak byste se měli přinejmenším podívat na program Vistax – Pro RAW Camera. Nástroj se pyšní intuitivním uživatelským prostředím a řadou parádních možností.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

World of Dinosaurs

Aplikace World of Dinosaurs je cílena především na děti, avšak potěšit dokáže i dospělé. Jak už z názvu vyplývá, tak tento názor vás dokáže provést světem dinosaurů a poskytnout vám tedy hromadu zajímavých informací. Naučit se můžete spoustu věcí z anatomie, způsobu života a dokonce si je můžete prohlédnout prostřednictvím rozšířené reality (AR).

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

3D Scanner App

Napadlo vás někdy, že byste rádi převedli některé předměty z vašeho každodenního života do 3D modelu? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by se vám zalíbit aplikace 3D Scanner App. Ta vám umožní naskenovat prakticky cokoliv, přičemž následně můžete samotný model exportovat například ve formátech STL, OBJ, PLY a USDZ.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Youtubers Life: Gaming Channel

Po delší době do akce znovu dorazila nesmírně zajímavá a populární hra Youtubers Life: Gaming Channel. V tomto titulu si vyzkoušíte roli YouTubera, který se zaměřuje na gaming. Vaším úkolem tedy bude nahrávat herní videa, publikovat je a snažit se o to, abyste den co den byli lepší tvůrcem. Zvládnete se dostat na vrchol a zaujmout roli internetové celebrity?

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Plant Light Meter

Věděli jste o tom, že nadměrné zalévání květin je nejčastější chybou, kvůli které dochází k jejich odumírání? Hned na druhém místě se pak nachází nedostatek světla. S druhým problémem vám dokáže pomoct aplikace Plant Light Meter, která za pomocí fotoaparátu dokáže změřit, v jakých světelných podmínkách se květina nachází a jak ji případně přilepšit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.