Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Unity: The Best Unit Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Unity: The Best Unit Converter funguje jako nástroj pro převádění různých hodnot napříč jednotkami. Program si konkrétně poradí s osmnácti kategoriemi, mezi které se řadí například úhly, měna, vzdálenost, energie, síla, tlak, rychlost, teplota, čas a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Watch Notes by FlickType

Na jablečných hodinkách Apple Watch si bohužel musíme vystačit s diktováním. Napadlo vás ale někdy, že byste ocenili přítomnost klasické klávesnici a chybějící aplikace Poznámky? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout program Watch Notes by FlickType, který vám umožní si zapisovat zmiňované poznámky s pomocí klávesnice i na Apple Watch.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

World of Dinosaurs

Jak již samotný název napovídá, aplikace World of Dinosaurs se zaobírá světem dinosaurů. Pokud jste i vy fascinováni těmito pradávnými živočichy, určitě by vám tato aplikace neměla chybět. S její pomocí se totiž můžete dozvědět řadu informací o jednotlivých druzích a řadu dalších záležitostí.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.