Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Learn Python Coding PRO

Programování je nepředstavitelně prospěšná dovednost, která vám může otevřít dveře do zcela nového světa. Pokud byste se rádi programovat naučili a nemáte zatím žádné zkušenosti, pak byste měli zvážit programovací jazyk Python. Ten je aktuálně nesmírně populární a obecně se traduje, že je také jednoduchý na naučení a pochopení. V tomto směru vám pak dokáže pomoct zajímavá aplikace Learn Python Coding PRO.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

i know percent

Jak již samotný název napovídá, aplikace i know percent slouží pro práci s procenty. Tento program vás dokáže na první pohled zaujmout nesmírně jednoduchým uživatelským prostředím, v rámci kterého se můžete vrhnout do nejrůznějších kalkulací, které tvoří právě zmiňovaná procenta.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Learn Angular v12+ Coding PRO

Aplikace Learn Angular v12+ Coding PRO pochází od stejného vývojáře jako první zmiňovaná aplikace Learn Python Coding PRO. Tento nástroj vás taktéž naučí programovat, avšak tentokrát na platformě Angular. Nejprve si samozřejmě projdete samotné základy a postupně na sobě budete pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Metadata

Aplikace Metadata vám umožní si prohlédnout takzvaná metadata neboli data o datech u vašich fotografií. Díky tomuto nástroji si tak můžete prohlédnout lokaci, kde byl snímek pořízen, použité zařízení, čas vytvoření, rozměry, DPI, velikost souboru a řadu dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Video LUT Editor

Aplikace Video LUT Editor cílí především na ty uživatele, kteří se zajímají o svět 3D snímků, videí a modelování a hledají nějaký nástroj, který by jim dokázal v tomto směru pomoci. V takovém případě by vás mohla zaujmout aplikace Video LUT Editor. Jak aplikace funguje a co vše nabízí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Lock Notes Pro

Chtěli byste mít některé vaše poznámky uložené v zabezpečené podobě na trošku odlišném místě, než jsou nativní Poznámky? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na aplikaci Lock Notes Pro. Prostřednictvím tohoto nástroje si vaše záznamy můžete jednoduše uzamknout a navíc je máte synchronizované přes iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

myDream Universe – Build Solar

Ve hře myDream Universe  Build Solar prakticky převezmete roli boha. Budete si totiž budovat svou vlastní sluneční soustavu, kdy z malého asteroidu absorbováním dalších a dalších asteroidů utvoříte celý systém. Zároveň musíte sbírat takzvané „god points“ a „mass points,“ za které následně vše vylepšujete. Zároveň na vás také čekají boje, kdy budete ničit ostatní systémy – nebo ony vás.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.