Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

TV Remote – Universal Remote

Napadlo vás někdy, že by mohlo být fajn, kdybyste televizi ovládali za pomocí vašich Apple Watch? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci TV Remote – Universal Remote, která jablečné hodinky dokáže proměnit ve všestranný dálkový ovladač. Seznam podporovaných televizorů naleznete přímo v popisu v App Storu.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Money Pro: Personal Finance AR

Jestliže hledáte nějaké praktické řešení, které by vám pomohlo s kontrolou vašich financí, zbystřete. Do akce opět zamířila velice populární aplikace Money Pro: Personal Finance AR, do které si budete zapisovat všechny vaše výdaje a příjmy, budete pracovat s rozpočtem a naučíte se tak šetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Intrval: watch face counters

Dnešní článek si zakončíme další zajímavou aplikací, která se hodí především často zapomínajícím lidem. Program Intrval: watch face counters totiž počítá, kolik dní vám zbývá do dané události a prostřednictvím komplikace na Apple Watch vám tento údaj dokáže denně připomínat. Jednoduše si stačí na iPhonu událost zaznačit a o zbytek se postará nástroj za vás. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.