Zavřít reklamu

Spekulace točící se okolo názvů letošních iPhonů, ve kterých byly telefony označovány jakožto iPhony 12S, jsou mylné. Vyplývá to alespoň z celé řady úniků informací a nově i reálných fotek a videí, které zachycují části balení letošních novinek. Na všech přitom naleznete shodně označení “iPhone 13”. 

Po fotce části balení a zalistování iPhonů 13 jedním z největších asijských prodejců elektroniky se o další potvrzení tohoto názvu postaral leaker PinkDon, který se v minulosti několikrát ukázal jako poměrně spolehlivý. Ten na svůj Twitter vyvěsil video zachycující krabičky od silikonových obalů konkrétně pro iPhony 13 Pro Max. Přestože video po pár desítkách minut ze sociální sítě zmizelo, mnozí jablíčkáři stihli jeho obsah zachytit na screenshoty, díky čemuž si krabičky můžeme prohlédnout i nyní. Kromě názvu stojí určitě za povšimnutí i masivní výřez na fotoaparát, který je viditelně větší než tomu je u iPhonů 12 Pro Max. 

iPhone 13 Pro Max

K představení nové generace iPhonů by mělo podle všech spekulací dojít v úterý 14. září klasicky od 19:00 skrze online tiskovou konferenci Applu. Pozvánky na tuto událost by pak měl kalifornský gigant rozeslat v průběhu úterý 7. září. Pokud se tak nestane, pak bude event jindy – Apple totiž na své elektronické tiskové konference zve vždy přesně sedm dní před jejich uskutečněním.

Dnes nejčtenější

.